Peter Eggermont heeft al een plaatsje gevonden in de KIA Stonic, nu Maurice Schook nog. (foto's: ML)
Peter Eggermont heeft al een plaatsje gevonden in de KIA Stonic, nu Maurice Schook nog. (foto's: ML) Foto:

De KIA Stonic en andere KIA-modellen: boordevol dynamiek

DELFT - Bij KIA Autohaag Zeeuw staat de KIA Stonic als nieuwste model natuurlijk extra in de belangstelling.

Verkoopmedewerkers Maurice Schook en Peter Eggermont kunnen je er alles over vertellen. Laat je dan ook meteen alles uitleggen over de Vakantiegeld 10-Daagse. Die houdt kort gezegd in, dat je een nieuwe KIA kunt rijden zonder je vakantieplannen overboord te hoeven zetten. Want met KIA Private Lease rijd je zorgeloos voor een vast laag maandbedrag in een gloednieuwe KIA zonder verrassingen. "In het geval van de KIA Stonic gaat het om de ComfortPlusLine uitvoering Navigator 1.2 uitvoering vanaf 339 euro per maand. In het geval van de KIA Niro en KIA Picanto gaat het om respectievelijk 399 en 219 euro per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken." Wil je je huidige auto inruilen? Dan ontvang je in deze actieperiode het inruilbedrag, de Vakantiegeld Verdubbelaar, direct op je bankrekening. Samen met je vakantiegeld een mooi bedrag om eens extra luxe mee op vakantie te gaan.
De crossover KIA Stonic heeft een slanke, maar toch krachtige bouw, een strakke styling en combineert een prettige handeling met uitstekende prestaties. Het uiterlijk van de KIA Stonic valt allereerst op door de geïntegreerde bi-functionele projectiekoplampen met scherpe led-dagrijverlichting. Niet te missen is verder de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlampen voor. Meteen in het oog springt natuurlijk de two-tone lakuitvoering: de body en het dak in spannende contrasten. Aan de achterkant is er een schep hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem nog eens een extra gespierde uitstraling. De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderkant maken het beeld compleet. Het interieur van de KIA Stonic is niet minder geavanceerd. Volgens Maurice Schook: "Met handige neerklapbare zitplaatsen achterin, met een ruim interieur en met een heel flexibele laadruimte, van 352 tot maar liefst 1.155 liter." Misschien wat makkelijk gezegd, maar hoe bereik je dat dan allemaal in de Stonic. Wel, de neerklapbare achterbank zorgt in een handomdraai voor een vrijwel vlakke laadvloer, ideaal als je lange of grote spullen wilt vervoeren. De achterbank is ook in delen neerklapbaar, met de verhouding 60:40. Hierdoor varieer je makkelijk het aantal zitplaatsen èn de bagageruimte. De laadvloer zelf is ook nog eens verstelbaar. Die kan namelijk op gelijke hoogte zijn van de omgeklapte rugleuningen, maar ook verlaagd, voor maximale opbergruimte. Bij de KIA Stonic heb je keuze uit drie motoren, namelijk twee benzinevarianten en een diesel. Gekoppeld aan een soepel werkende handgeschakelde versnellingsbak is elke uitvoering pittig èn spaarzaam. Alle KIA-modellen hebben een garantie van Zeven Jaar, uniek in de branche. Daarnaast heeft de Stonic ook nog eens Vijf Jaar Lakgarantie en Twaalf Jaar Carrosseriegarantie. "Wij hebben ook een ruim aanbod occasions", zegt medewerker Peter Eggermont. "Qua prijs liggen de prijzen vanaf 2.950 euro en soms zijn er nòg goedkoper occasions aanwezig. De beste occasions hebben bij KIA het Top Selectie Label, dat een aantal beste zekerheden biedt." En Maurice Schook vult aan: "Daarnaast hebben we het 100 Procent Onderhouden Label. Dit is een prima waarborg, dat de occasion in de loop der jaren volledig en goed is onderhouden. Behalve de juiste kilometerstand, kun je er van uitgaan, dat de volledige onderhoudshistorie bekend is en in orde is." Alle vestigingen van Autohaag Zeeuw werken met dit 100 Procent Onderhouden Label.
KIA Autohaag Zeeuw Delft is ook op Tweede Pinksterdag geopend en wel van 10.00 uur tot 16.30 uur. Breng een bezoek aan de showroom en laat je informeren over de KIA Stonic of één van de vele andere KIA-modellen.


KIA Autohaag Zeeuw Delft
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/kia