Afbeelding
Foto:

Een bijzonder huwelijk tussen de blikken soep

Het is alweer twee maanden geleden dat Angela van de Laar (53) en Louis Zwarts (78) in het huwelijksbootje stapten, maar daarom niet minder bijzonder. 26 februari deelden gaven zij elkaar het ja-woord. Ceremoniemeester Karina Buijs noemt het pasgetrouwde duo 'een leuk stel dat samen in de band Keep on Smiling te Delft speelt. Hij op de bekkens en soms grote trom en zij op de beatring.'

Het huwelijksaanzoek vond plaats in de keuken. Louis kookt namelijk altijd en Angela zei plotseling 'ik wil wel hoor!'. Uiteindelijk heeft Louis ja gezegd. Dat liefde door de maag gaat bewijst dit stel. Beiden zijn gek op soep. De ceremoniemeester regelde voor de grote dag dat alle gasten een blik soep cadeau deden met een zelfontworpen etiket. Zelfs de ambtenaar van de burgerlijke stand gaf hen een blik soep cadeau.
Samen ondernemen Angela en Louis veel. Ze gaan graag naar de dierentuin en wandelen velen kilometers. Karina noemt de huwelijksdag een heel bijzondere dag met veel zon. "Ondanks dat het enorm koud was, een heel mooie dag om op terug te kijken!"