Pluk geluk in Delft tijdens de Geluksroute

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei geniet Delft weer van een overvloed aan geluk. Tijdens de vierde editie van de Geluksroute kunnen bezoekers vrij toegankelijk geluk plukken op verschillende locaties in de stad.

Dat geluk wordt gebracht door zowel particulieren als horeca en winkels: de zogenoemde geluksbrengers. Lijkt het je leuk om naar een workshop werkgeluk te gaan? Word jij blij van een stiltewandeling? Lust jij pannenkoeken of een stukje kaas? Of heb je misschien zelf geluk te delen? Je bent van harte welkom.

Een greep uit de activiteiten van dit jaar: je kan een hartje vilten en langs het opkikkerpad wandelen. Je kan Nâm Authentic yoga doen en genieten van een wonderkracht-ontbijtje. Ook voor kinderen is er genoeg leuks te beleven. Er komen nog steeds Geluksbrengers bij, dus er is voor ieder wat wils. Via deze website kan je op de hoogte blijven van al het geluk dat op 26 en 27 mei te beleven is. Ook kan je de app 'Geluksroute' downloaden, dan heb je als je op pad gaat een overzicht van het wie, wat en waar. De route ligt namelijk niet vast; je kan zelf kiezen welk geluk je wilt plukken en alle activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Geluksbrenger worden? Dat kan! Als je zin krijgt om mee te doen als geluksbrenger, dan kan je jezelf nog steeds aanmelden. Hoe kan je meedoen? Op de website kan je, jezelf aanmelden als particulier of als ondernemer. Kijk voor meer informatie op www.geluksroute015.nl