Lunchroom Bij Best is zowel binnen als buiten op de terrasboot gezellig (Foto: Lizzy van Leeuwen)
Lunchroom Bij Best is zowel binnen als buiten op de terrasboot gezellig (Foto: Lizzy van Leeuwen) Foto:

Rustig aan en genieten bij lunchroom Bij Best

Een sfeervolle lunchroom, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, huisgemaakte taartjes en gezellige borreluurtjes. Lunchroom Bij Best biedt dit alles, met een glimlach geserveerd en met een knipoog naar de Indonesische keuken.

Eigenaresse Tamara van der Linden zette een jaar geleden haar onderneming op met haar moeders Indonesische achtergrond in gedachten. "In de Indonesische cultuur wordt alles opgelost met eten", legt Tamara uit. "Als je iets te vieren hebt eet je, als je verdrietig bent, als je een vraag hebt, alles. De saamhorigheid en gezelligheid die daarbij hoort loopt als een rode draad door Bij Best.

Lunchkaart
Dat wil niet zeggen dat alle gerechten op het menu typisch Indonesisch zijn. De kaart is echter wel net even anders dan bij andere lunchrooms. Tamara: "Wij proberen ons te onderscheiden door bijzondere gerechten aan te bieden, zoals gegrilde sandwiches, churros, chocolade-pindakaastaart en continentaal ontbijt. Overigens kan je het ontbijt bij ons gewoon de hele dag door bestellen!" Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van Bij Best is sinds kort ook de jubileumdeal verkrijgbaar: een sandwich met avocado, cottagecheese bieslook, bacon en ei, waar je een sap naar keuze bij krijgt. "Wij houden van verrassende, nieuwe combinaties, die je niet op elke lunchkaart vindt."

Terrasboot
Ook buiten op de terrasboot, weg uit de drukte, is het met wijntjes, zomerdrankjes, biertjes en borrelplanken genieten Bij Best. Een relaxte sfeer en een persoonlijke benadering vindt Tamara belangrijk. "Doe lekker rustig aan! Wij rennen wel voor je!"

Bij Best is ook af te huren voor verjaardagen, afstudeerborrels en andere besloten feestjes. Kijk voor meer informatie op www.bijbest.nl