Kringloopwinkel RataPlan is met Hemelvaart en Tweede Pinksterdag geopend.
Kringloopwinkel RataPlan is met Hemelvaart en Tweede Pinksterdag geopend. Foto:

Kringloopwinkelen met korting bij RataPlan

Kom gezellig winkelen bij kringloopwinkel RataPlan. Alle vestigingen zijn tijdens Hemelvaart en Tweede Pinksterdag geopend.

Kringloopwinkelen op een vrije dag. Alle tijd om op zoek te gaan naar dat unieke item tussen de andere tweedehands spullen. Maar voor sommige mensen is zo'n vrije dag juist het moment om thuis eens flink op te ruimen. In beide gevallen ben je bij kringloop RataPlan aan het goede adres. Want naast een ruim aanbod tweedehands spullen is de winkel ook erg blij met oude spulletjes die weg worden gedaan. Die "oude" spullen kunnen een ander namelijk weer blij maken. Neem contact op met de klantenservice van RataPlan en plan een ophaalafspraak in via 088-8282782. Kringloopwinkel RataPlan is met Hemelvaart en Tweede Pinksterdag niet alleen geopend van 12:00 uur – 17:00 uur maar heeft die dagen ook een mooie actie. Alle bezoekers krijgen namelijk op donderdag 10 mei en maandag 21 mei een korting van 20% op de volledige aankoop.

Stichting RataPlanStichting RataPlan is een maatschappelijke onderneming met als doel het creëren van kansen voor mens en milieu. Door zoveel mogelijk hergebruik te bevorderen wordt verspilling voorkomen en restafval gereduceerd. RataPlan stopt niet bij alleen hergebruik van spullen maar creëert daarnaast zoveel mogelijk betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook biedt RataPlan werkervaringsplaatsen aan mensen die door uiteenlopende redenen de aansluiting met de arbeidsmarkt verloren hebben. De ervaring die zij bij RataPlan opdoen, helpt ze de stap te maken naar een betaalde baan. Ze krijgen hierbij intensieve begeleiding van professionele bedrijfsleiders.

RataPlan Delft – Turbineweg 16a, 2627 BP Delft, www.rataplan.nl