Schoonheidsinstituut BeauMel is genomineerd voor Beste schoonheidssalon van Nederland.
Schoonheidsinstituut BeauMel is genomineerd voor Beste schoonheidssalon van Nederland. Foto:

Schoonheidsinstituut BeauMel wil De Beste worden

De behandelingen bij schoonheidsinstituut BeauMel laten zowel mannen als vrouwen weer stralen.

Bijzonder aan BeauMel is verder dat het schoonheidsinstituut heel veel disciplines onder één dak heeft. "Je kan hier terecht voor wenkbrauwstyling, maar ook voor onder meer permanente make-up, micro needling of plasma oogliftcorrectie", geeft eigenaresse Melissa de Ruiter aan. "Ook verkopen we sinds kort een uitgebreidere heren gezichtsverzorgingslijn."

Schoonheidsinstituut BeauMel is genomineerd voor Beste schoonheidssalon van Nederland. Via het tv-programma 'De Beste van' op RTL4 kregen kijkers een kijkje achter de schermen bij Beaumel en zeven andere salons in Nederland. Er kan nog tot juni gestemd worden via www.beaumel.nl. "We staan nu in de top drie! Het zou een kroon op ons werk zijn als we winnen", vertelt Melissa. "Iedereen die stemt en ons een screenshot mailt maakt kans op een van de vele prijzen, waaronder een huidverzorgingspakket ter waarde van 500 euro."
Vrijdag 25 mei organiseert BeauMel een beautydag in samenwerking met beautymerk Carita. Voor 25 euro ontvang je een half uur lang een verkwikkende en ontspannende behandeling. Melissa: "Er is een huidspecialist aanwezig die eerst een huidanalyse uitvoert. Op basis van de uitslag krijg je een advies en tevens een behandeling." Er is ook een leuke aanbieding verbonden aan de beautydag. Bij aankoop van twee Caritaproducten, krijg je de behandeling cadeau. Bij meerdere producten krijg je daarnaast nog een leuk presentje mee naar huis. Aanmelden via info@beaumel.nl is noodzakelijk.

Kijk voor een leuke Moederdagactie verder op deze pagina. Liever iets anders? Beaumel verkoopt ook cadeaubonnen!