In de gloednieuwe showroom van Belisol komen de showmodellen beter tot hun recht
In de gloednieuwe showroom van Belisol komen de showmodellen beter tot hun recht Foto:

Een gloednieuwe showroom vol mogelijkheden

Wateringen - Ze hebben er lang naartoe geleefd en nu is het eindelijk zover. De gloednieuwe showroom van Belisol is af. In februari verhuisde de onderneming binnen Wateringen van de 's-Gravenzandseweg naar Stoelmatter 32.

De hele verhuizing had nogal wat voeten in de aarde, maar dat was allemaal de moeite waard, volgens bedrijfsleider Rick Grimbergen. Want het nieuwe pand aan de Stoelmatter is niet alleen mooi en modern, maar biedt ook veel nieuwe mogelijkheden. "Een groot voordeel is dat we nu direct naast de opslag zitten, van waaruit ook onze monteurs opereren. We hebben nu dus echt alles onder één dak." Maar het grootste voordeel is toch wel de showroom. "We kunnen er meer elementen en showmodellen in kwijt. Ze komen daar veel meer tot hun recht."

Uitgebreide showroom
De showroom is op dit moment zo'n 40 vierkante meter groter dan in het vorige pand, maar wordt binnenkort nog een stuk uitgebreid. "We hebben namelijk ook nog eens een bovenetage die we mettertijd eveneens als showroom gaan inrichten. Daarmee verdubbelen we onze showroomruimte zodat we nóg meer modellen kunnen laten zien." En natuurlijk krijgt de nieuwe showroom een moderne inrichting: "Dat is wat onze klanten mogen verwachten. We werken in een modegevoelige branche. Daar past een up to date uitstraling bij. Voor ons nieuwe pand hebben we gekozen voor een industriële look, waarbij je de kabelgoten ziet lopen. Dat past ook bij wie we zijn."

Onbegrensde
mogelijkheden

Belisol fabriceert en plaatst al ruim veertig jaar kozijnen en deuren. "De opties op het gebied van kozijnen en deuren zijn bij ons haast onbegrensd", aldus Grimbergen. "In onze showroom krijgt u een uitgebreide blik op wat allemaal mogelijk is op het gebied van houten, kunststof of aluminium kozijnen. We streven er altijd naar om de beste te zijn wat betreft service, uitstraling en onze producten." Ook mensen uit Delft en de regio die hun kozijnen willen vervangen doen er goed aan langs te komen in het nabijgelegen Wateringen, vindt Grimbergen. "We zijn een betrouwbaar en solide bedrijf. Niet voor niets laten per dag gemiddeld 150 huishoudens een nieuw Belisol-kozijn plaatsen. We geven bovendien twintig jaar garantie op kozijnen en zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld."

Succesformule
In de veertig jaar van haar bestaan heeft het bedrijf maar liefst 500.000 deuren en het duizelingwekkende aantal van 4.200.000 ramen geplaatst. Wat maakt Belisol zo succesvol? Niet alleen de beste materialen, maar vooral de beste behandeling van mens en materiaal: "We houden echt van ons product en we geloven er in. Maar bovenal: we willen er zijn voor onze klant. De ramen van Belisol hebben drie kanten: een binnenkant, een buitenkant en een zorgeloze kant. Wie bij ons binnenloopt kan er zeker van zijn dat ons product voldoet aan wat hij of zij er van verwacht, of dat vaak zelfs overtreft. En dat alles geleverd met een glimlach en de vraag: 'alles naar wens'?"

Meer informatie
Overtuig uzelf van het succes van Belisol en loop binnen bij de showroom op Stoelmatter 32, of kijk op www.belisol.nl. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00, en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Zondag is de zaak gesloten.