Bibliotheek Oostland zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Oostland zoekt voor de vestigingen in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp op korte termijn vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer in de uitlening diverse werkzaamheden willen verrichten.

Ben je gastvrij ingesteld, vind je het leuk met mensen van alle leeftijden in contact te komen? Wil je meehelpen de bibliotheek netjes te houden en de displaytafels/boekentafels te verzorgen? De bibliotheek is een leuke en inspirerende plek om te werken.

Interesse? Neem contact op met Inge Beukes, i.beukes@bibliotheekoostland.nl , 015-3694430. Direct aanmelden kan ook via het contactformulier op de website.www.bibliotheekoostland.nl

Wandel mee
met de uitgever

Op dinsdag 1 mei maakt de uitgever van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig een wandeling rondom Pijnacker en u kunt meelopen!

De lengte van de rondwandeling bedraagt 19 kilometer en start om 10.30 uur bij RandstadRail halte Pijnacker Zuid. Daar kan ook geparkeerd worden. Deelname aan de wandeling is gratis. U kunt zich aanmelden op de website van de uitgeverij: www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Lezing over
ouder worden

Ouder worden als thema bij de sociƫteit Vierhoven. Op dinsdag 8 mei van 14.00 uur -16.00 uur houdt een geriatrieverpleegkundige uit het Reinier de Graafgasthuis een lezing met als thema "Ouder worden". Zij vertelt deze middag over veroudering, geriatrie en functiebehoud.

Ouder worden kan veel vragen oproepen. Wat is normaal bij oud worden? Wat maakt iemand kwetsbaar? Kun je vitaal ouder worden? Is vallen te voorkomen? Het belooft een leerzame middag te worden. Breng uw buren of vrienden mee, iedereen is van harte welkom. Vierhovenkerk, Obrechtstraat 50. De deuren zijn open om 13.30 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Informatiemiddag LETS Delft

LETS Delft & omstreken is een Lokaal Economisch Transactie Systeem zoals er in Nederland velen zijn. De leden leveren elkaar diensten zonder dat er geld aan te pas komt. Maar 'voor niets' gaat het ook niet. Voor elke geleverde dienst krijg je een aantal 'eentjes' . Dat is de eigen munteenheid van de vereniging. Als je lid wordt krijg je een startkapitaal zodat je meteen aan de slag kunt met het aanbieden of afnemen van diensten. Je kunt er trouwens ook dingen mee kopen of verkopen. Kortom, vele mogelijkheden.

Benieuwd hoe het werkt: kom naar de ontmoeting- en informatiemiddag in Delft op dinsdag1 mei a.s. om 20.00 uur. Bel voor het adres of meer info naar Jean Huizing 0644378320.