Uitslagen

Uitslagen van de halve finalewedstrijden welke op 24 april jl. gespeeld zijn van het DSW RODI Media Delfste Beloftencompetitie.

Laakkwartier - RKDEO: 2-4
sv Wippolder Vredenburch: 2-2.
Vredenburch wint na strafschoppen

Finale wordt RKDEO – Vredenburch. Locatie en tijd worden later bekend gemaakt.

Voetbal dit
weekend

Zaterdag 28 april
's Gravenzande - Nootdorp (14.30 uur)
Schipluiden - Ariston ´80 (14.30 uur)

Zondag 29 april
Achilles 1894 - DHC (14.00 uur)
Delft - BMT (14.00 uur)
ONA - Concordia (14.00 uur)
VCS - Full Speed (14.30 uur)

Derby

Zondag 6 mei, 14.00 uur. Sportpark Keenenburg Schipluiden, danwel 'San Biro': V.V. Schipluiden - S.V. Den Hoorn. De Belgen tegen de Bokken, de strijd om de Derby Cup. Voetbal zoals voetbal bedoeld is, met het mes tussen de tanden. Tot op of nèt over het randje, voor eer en glorie van dorp en cluppie. Dan verbroedering en een drankje in de zon. Zorg dat je er bij bent!

Avondvierdaagse

De wandelweek is van 28 mei t/m 1 juni. Inschrijven kan van t/m 27 mei 20.00 uur via de website www.avondvierdaagsedelft.nl. Op maandag 28 mei start: Basisschool Bernadette Maria Aan 't Verlaat 30 en dinsdag 29 mei start: Laurentiusschool Griegstraat 2. Het startschot valt om 18.00 uur. Er kan weer op vijf avonden gestart worden waarvan je er dus één mag missen. Iedere avond starten we op een andere locatie, je kunt inschrijven voor de 5 km of 10 km. Voor verdere vragen zie website, wij hopen jullie allemaal weer te zien!

Full Speed Tennis zoekt oud-leden

Op 26 augustus 2018 's middags vieren we het 25 jarig bestaan van het tennispark. We willen graag hiervoor ook oud-leden uitnodigen maar hebben niet van iedereen een adres. Bent u oud-lid: neem contact op met Full Speed: tenniscommissiefullspeed@gmail.com dan sturen we u nadere gegevens over de viering van dit jubileum.

Stem op je
favo vereniging

Begin maart is de verkiezing 'Vereniging van het Jaar' van start gegaan. Ruim 650 sport- en cultuurverenigingen hebben zich al aangemeld en zetten zo hun vereniging in de schijnwerpers. In elke gemeente kan een vereniging in aanmerkingen komen voor de titel. De verenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Dus stem via www.verenigingvanhetjaar.nl op je favoriete Delftse sport- of cultuurvereniging en help ze naar de overwinning!