De Nissan Leaf met daarachter de verkopers Vincent van der Ent, Yannick Rietveld en Frans van Wijk. (foto: ML)
De Nissan Leaf met daarachter de verkopers Vincent van der Ent, Yannick Rietveld en Frans van Wijk. (foto: ML) Foto:

Giga Paas kortingen bij Zeeuw & Zeeuw

WATERINGEN - Het is weer Pasen en ook bij Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw gaat dat niet ongemerkt voorbij. Op maandag 2 april, Tweede Paasdag is de autodealer ook gewoon geopend.

De vestigingen van Zeeuw & Zeeuw in Wateringen, Zoetermeer en ook de nieuwste vestiging in Den Haag Binckhorst. Deze dag staat helemaal in het teken van 'Make the Move', wat betekent dat er op alle voorraadmodellen van Nissan flinke kortingen worden gegeven. "Dat financiële voordeel kan wel oplopen tot 4.500 euro op de Nissan Juke", zegt vestigingsmanager Vincent van der Ent. "Voor de nieuwe Nissan Micra geldt een voordeel van 3.000 euro. En iedereen kan een proefrit maken in de allernieuwste Nissan Leaf. De volledig elektrische auto met een actieradius tot wel 378 kilometer (NEDC). Deze auto is leverbaar vanaf 34.890 euro."

Voordeel op de Juke
Wie kent 'm niet, de eigenwijze Nissan Juke met diverse personalisatie mogelijkheden als het gaat om kleuren of bekleding. De Nissan Juke is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd. "Tijdens het paasweekend is de Juke er al vanaf 16.540 euro. Dat is inclusief 4.500 korting", aldus van der Ent. "En het leuke is, dit paasweekend kopen is snel rijden, want alle auto's staan op voorraad."

Uitvoeringen Micra
De nieuwe Nissan Micra is de ultieme vijfdeurs hatchback. De Micra is er in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld de Visia met 15-inch stalen wielen, frontale airbags, gordijn airbags en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze uitvoering heeft een scherpe vanafprijs van 12.590 euro. Dan is er de Micra Acenta voor 14.590 euro. Deze heeft 16-inch stalen wielen, 5-inch kleuren instrumentenpaneel, bekerhouders en een audiosysteem met 7-inch aanraakscherm. Maar vergeet niet de Micra N-Connecta, voorzien van stoere 16-inch lichtmetalen velgen, privacy glass, climate control, Nissan Connect Navigatiesysteem. "En nog veel meer en dat voor een scherpe prijs vanaf 16.590 euro", aldus van der Ent.

Elektrisch Nissan Leaf
En dan de allernieuwste Nissan Leaf. De elektrische auto met genoemde actieradius. Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal, het blijkt mogelijk. Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig heeft in de nieuwe Nissan. Het is simpel, leuk en geeft ook nog eens meer controle. Een ander systeem is de Nissan ProPilot. Activeer deze als je in de file staat of op een éénbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat je in het midden van de rijbaan blijft en het houdt je dode hoeken in de gaten. Parkeren als een echte professional, met de ProPilot Parking. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje. "Kom Tweede Paasdag dus langs voor een proefrit!" aldus van der Ent.

Aanbod occasions
Daarnaast is er op alle vestigingen ook het grootste aanbod occasions. Hiervan is er een extra voorraad ingekocht, waaronder een groot aantal Nissan-modellen. "Maar ook een flinke voorraad van andere merken, beginnend met het mooie bedrag van 4.500 euro."


Zeeuw & Zeeuw
-'s-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60

Zeeuw & Zeeuw
-Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
(079) 750 50 25

Zeeuw & Zeeuw
-Grote Beerstraat 35
2516 BZ Den Haag
(070) 750 46 04
www.zeeuwenzeeuw.nl