DELFT - Taurus beleefde zondagmiddag een geweldige comeback en won met 5-4 van Voorschoten '97. Jochem Michiels maakte vlak voor tijd de winnende.

- Jullie dachten 'laten we het spannend houden'?
"We begonnen best goed, maar kwamen ongelukkig op achterstand. De laatste weken hebben we teveel punten verloren en in de rust hebben we bij een 0-2 stand gezegd dat we het niet weer zouden laten gebeuren."

- En toen?
"Na onze aansluitingstreffer scoorden zij al snel weer en ook van de 2-3 hebben we niet lang kunnen genieten. Uiteindelijk maakte ik vlak voor tijd de 5-4."

- Het is een bijzonder seizoen...
"Ja, na de trainerswissel ging het even wat minder, maar we lijken het weer goed op de rit te hebben. Als we zondag in de derby tegen DHL weten te winnen kunnen we nog naar boven kijken."

- Waar kan dit eindigen?
"In een promotie naar de tweede klasse. Ik weet zeker dat dat met deze spelersgroep mogelijk moet zijn. Mocht het zover komen, dan ben ik er zelf niet meer bij, want ik stop na dit seizoen. Wel weet je bij een studentenvereniging als de onze dat je erg afhankelijk bent van de beschikbaarheid van spelers."