ProstaatPraat

Het Reinier de Graaf Gasthuis, inloophuis Debora in Delft en de Prostaatkankerstichting.nl organiseren een informele bijeenkomst voor mannen met prostaatkanker en hun partners.

U bent welkom om medepatiënten te ontmoeten die ook prostaatkanker hebben. Samen kunt u ervaringen uitwisselen: wat betekent het voor mij en voor mijn partner. Hoe ervaart een medepatiënt de behandeling. Wat staat mij te wachten? De bijeenkomst wordt begeleid door lotgenoten van de ProstaatKankerStichting.nl en een casemanager van het Reinier de Graaf Gasthuis. Wij ervaren steeds dat contact met lotgenoten bevrijdend en ontspannend kan werken. De bijeenkomst is gepland op dinsdag 27 maart van 15.30 uur tot 17.30 uur in Inloophuis Debora, Aart van der Leeuwlaan 9, 2624 PK Delft. U bent van harte welkom. Opgeven vóór 27 maart via inschrijven@inloophuisdebora.nl

Ruilkring heet voortaan LETS!

De Ruilkring Delft & Westland heet voortaan LETS Delft & Westland.

LETS staat voor Lokaal Economisch Transactie Systeem. In Nederland zijn er tientallen van zulke plaatselijke verenigingen. De leden 'verkopen' spullen aan elkaar, of leveren elkaar diensten zonder dat er euro's aan te pas komen. De vereniging heeft een eigen munteenheid: het 'eentje'. Als je lid wordt krijg je een beginkapitaal en kun je gaan handelen, diensten aanbieden en afnemen.

Je kunt bijvoorbeeld eentjes verdienen door iemand twee uur te helpen bij het op orde brengen van diens tuin, en die kun je zelf weer uitgeven voor het goed laten leggen van je stoepje door een ander lid. En als je denkt: wat heb ik nou te bieden? Er zijn zoveel mogelijkheden: het aanbieden van vervoer, het uitlenen van spullen, een etentje organiseren etc. Benieuwd hoe het werkt: kom naar de ontmoeting- en informatiemiddag op zaterdag 31 maart a.s. om 14.00 uur in Delft. Bel voor het adres of meer info naar Jean Huizing: 06-44378320.

Driedaagse Neuzelbeurs

Op zaterdag 31 maart, zondag 1 en maandag 2 april vindt de Neuzelbeurs plaats in Bakkerij 2 van De Broodfabriek in Rijswijk.

Deze speciale Paas-editie is drie dagen geopend. Bij honderden kramen worden tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes verkocht. Ook zijn er leuke kramen met smakelijke producten om mee naar huis te nemen te vinden. Voor de kinderen is SchminkCity op zondag & maandag aanwezig om alle kinderen leuk te schminken! Wilt u zelf handel verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen.
Entree Neuzelbeurs volwassenen: € 4,00, Kinderen van 7 t/m 12 jaar: € 3,00, Kinderen tot en met zes jaar: gratis, Een weekendkaartje voor drie dagen is te koop voor € 6,00 p.p.