De nieuwe Ford Ecosport, óók verkrijgbaar tijdens de Paas Tiendaagse.
De nieuwe Ford Ecosport, óók verkrijgbaar tijdens de Paas Tiendaagse. Foto:

Aanbod van vijfhonderd nieuwe Fords bij Ardea's Paas Tiendaagse

REGIO - Ardea Auto houdt van donderdag 22 maart tot en met maandag 2 april de Paas Tiendaagse.

Het bedrijf heeft extra auto's ingekocht: profiteer van dat voordeel! Het aantal voorraadmodellen is door de Paasinkoop aardig opgekrikt. Het aanbod is dus lekker groot en de prijzen zijn lekker scherp. "Een mooie serie Fiesta's, met heel mooie prijzen", aldus de verkoopleider van Ardea Auto. "En in diverse uitvoeringen. Onder andere de luxe Fiesta Titanium, de sportieve Fiesta ST-Line en de Fiesta Trend. Het voordeel loopt wel op tot 2.970 euro."
In het Paas-aanbod is er natuurlijk ook de Ford Ecosport. Het nieuwe model, waar ook een heleboel extra exemplaren van ingekocht zijn. Ook dit model kan dus met paaskorting aangeboden worden. De Ford Ecosport, daarin voel je je veilig achter het stuur. In de auto is gewerkt met de nieuwste veiligheidssystemen en -technologieën die de bestuurder, zijn passagiers en de auto kunnen beschermen. Niet voor niets heeft de Ecosport een 4-sterren Euro NCAP-classificatie gekregen. Omdat de auto een uitgebreide set airbags voor en achter heeft. Maar bijvoorbeeld ook vanwege het slimme antiblokkeersysteem en de controlesystemen voor stabiliteit en overbrenging. Ja, zelfs de bandenspanning wordt continu gecontroleerd.
De Kuga, dat is de tweede SUV van Ford, is ook in de sportieve ST-Line verkrijgbaar. Schaf deze tijdens de Paas Tiendaagse aan en je hebt een voordeel van 4.895 euro! "Ook de nieuwe Ka+, de B- en C-Max zijn alle drie extra scherp geprijsd", aldus de verkoopleider. Privé-lease is een aantrekkelijke vorm om auto te rijden. Op dit gebied heeft Ford vele mogelijkheden. Veel mensen kiezen voor de goede zekerheid van een privé-lease constructie. Financieringen, onderhoud, verzekeringen zijn allemaal geregeld, alleen de brandstof is nog zelf te betalen. Met een aanbod van vijfhonderd nieuwe Fords is het tijdens de Paas-Tiendaagse van Ardea Auto prima zaken te doen. En voor iedereen is er een wagen uit te kiezen.
Kom langs, laat het huidige autootje taxeren en profiteer dan ook nog eens van stevige inruilpremies!

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl