(Vervolg van voorpagina)

De afgelopen weken heeft u in Delft op Zondag een aantal hete hangijzers voorbij zien komen: wat te doen aan het feit dat wonen in Delft zo duur is? Kan het onderhoudsniveau van de stad verbeterd worden? Maar ook: hoe zit het met de armoedebestrijding in de stad, de jeugdzorg en hoe houden we de stad leefbaar? Deze week neemt 'Politieke Stellingname' een voorschot op de (nabije) toekomst: moet Delft sparen of juist weer gaan investeren? Het zijn allemaal zaken waar de gemeenteraad veel over te zeggen heeft, en dus is stemmen belangrijk.

Debat
De meeste debatten zijn achter de rug, maar Delftse ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen maandag 19 maart nog even snel hun kennis verrijken. Vanaf 17.30 presenteren VNO-NCW Delft en MKB Delft een politiek ondernemersdebat in het Stadskantoor van Delft. MKB Delft, VNO-NCW Delft en Delft.business nodigen u van harte uit bij het debat aanwezig te zijn. Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid vindt u op www.delft.business.

Locaties
Er kan 21 maart van 7.30 uur tot 21.00 uur gestemd worden voor zowel de gemeenteraad als het referendum in 49 verschillende stembureaus, verspreid over Delft. Op www.Delft.nl vindt u alle locaties. Neem uw stempas en identiteitsbewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart), anders mag u niet stemmen.