Verkoopadviseurs Roy Waaijer (links) en Jorge Niemeijer bij een deel van het bedrijfswagenaanbod. (foto: ML)
Verkoopadviseurs Roy Waaijer (links) en Jorge Niemeijer bij een deel van het bedrijfswagenaanbod. (foto: ML) Foto:

Topvoordeel tijdens de Bedrijfswagenmaand van Preuninger Haagland

YPENBURG - Het is Bedrijfswagenmaand bij Preuninger Haagland en Preuninger Den Haag Kerketuinen. Een periode die loopt tot en met 31 maart, waarbij de bedrijfswagens van het Italiaanse merk Fiat centraal staan.

Fiat heeft een belangrijk gamma bedrijfswagens, te weten de Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Voor het echt zware werk en buiten de gebaande wegen is er de Full Back, een echte off roader van Fiat. "Voor elk soort ondernemer is er een geschikte bedrijfswagen", zegt verkoopadviseur Jorge Niemeijer. "Een ZZP'er kan er zeker zijn bedrijfsbus vinden. Een groot bedrijf kan z'n hele wagenpark met Fiats laten samenstellen."

Fiat Professional
Fiat Professional is inmiddels een zeer bekend bedrijfsonderdeel van Preuninger. Helemaal gericht op bedrijfswagens, voor alle doeleinden. En in deze actieperiode kan het voordeel voor de klant oplopen tot ruim 8.000 euro. "In geld uitgedrukt gaat het om 2.900 euro voordeel op de Fiorino, 4.100 euro op de Doblo en 7.300 euro op de Talento. Op de Ducato tot ruim 6 meter lang zit een voordeel van 8.100 euro en de Full Back ten slotte heeft een voordeel van 5.400 euro. En daarbij zijn er ook nog eens financieringsvoorwaarden tegen 0 procent rente."

Het juiste advies
Voor de deur bij Preuninger Ypenburg en in Den Haag Kerketuinen staan de diverse modellen bedrijfswagen al buiten opgesteld. Ook binnen in de showroom staan diverse modellen opgesteld, om tijdens deze Bedrijfswagenmaand van binnen en buiten te bekijken. "En het zijn ook nog eens snel te leveren modellen", zegt Niemeijer. "Op beide vestigingen is er een grote voorraad, dus in principe kun je zo instappen in de nieuwe bedrijfswagen."

Bedrijfswageninrichting
Voor iedereen die zijn bedrijfswagen eerst helemaal wil laten inrichten zijn er ook mogelijkheden genoeg. Fiat Professional kan namelijk de hele bedrijfswageninrichting voor z'n rekening nemen. "Met het juiste advies op maat", zegt hij. "Samen met mijn collega Roy Waaijer sta ik open voor elk verzoek."
Fiat Professional is ook op dit gebied al jaren een solide partner van uiteenlopende bedrijven. Of die nu één of honderd bedrijfswagens afnemen. "En de inrichting kan van heel simpel tot heel uitgebreid, tot aan een totale mobiele werkplaats. Ja, we bouwen wel eens hele bakken boven op de auto's. Het is helemaal naar het ontwerp van de klant in te richten en op te bouwen", aldus Niemeijer. "Tevens kunnen wij de bedrijfswagens de juiste uitstraling geven door de bedrijfswagens te voorzien van een imperiaal en sidebars en zelfs de bestickering kunnen we verzorgen."

Support en voordeel
Het is echt aan te bevelen om te profiteren tijdens deze Bedrijfswagenmaand. Niet voor niets is voor de maand maart gekozen, aangezien dit qua bedrijfswagen-verkoop toch altijd een zeer succesvolle verkoopmaand is. "We kunnen de bedrijfswagens nu met nog meer support en vooral ook met veel voordeel aanbieden.
En kies je er voor om in Den Haag Kerketuinen langs te gaan, dan word je daar geadviseerd door verkoopadviseur Jarno Tippens."
Het klantenbestand van Fiat Professional is echt groot en breed. De eenvoudige ZZP'er kan er goed slagen, maar het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook grote overheidsinstellingen in het klantenbestand.

Service en onderhoud
Voor alle klanten in Delft is er de vestiging voor service, onderhoud en garantie. Het is wel zo makkelijk om zo'n servicebedrijf dicht bij huis te hebben. Hiervoor kan men terecht bij Preuninger Delft op bedrijventerrein SchieOevers.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl