Wie wil wat voor Delft? Laat je informeren in Theater De Veste
Wie wil wat voor Delft? Laat je informeren in Theater De Veste Foto:

Kiezen voor Delft

De belangrijke gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Dus nu is het moment om je nog even goed te laten informeren. Theater de Veste heeft daarom de komende weken een mooi en prikkelend programma samengesteld waarbij genoeg te kiezen valt.

Op donderdag 8 maart is hoogleraar filosofie van wetenschap en politiek Huub Dijstelbloem als spreker te gast in het Filosofisch Café. Hij schetst deze avond de contouren van een politiek met een wakende blik. En wat kunnen wij als burgers hierin doen en betekenen? Want volgens Dijstelbloem heeft democratie geen vergezichten maar verbeelding en controle nodig. Een verdiepende avond die vast de nodige discussie oproept. Voor slechts 5 euro ben je erbij.

Stel je vragen
Daarnaast staan er in het café van het theater meerdere verkiezingsdebatten gepland.
Op maandag 12 maart zenden Omroep West en Stadsradio Delft live uit vanuit het theater. West laat zes lijsttrekkers in drie rondes debatteren en Stadsradio voelt van 20.00 – 22.00 uur de lijsttrekkers van alle partijen aan de tand.
Uiteraard is er ook ruimte voor vragen van het publiek.

Slotdebat
Op vrijdag 16 maart het Grote Slotdebat dat onder leiding staat van journalist Arno Wellens.
In drie debatrondes bespreken de kandidaat-gemeenteraadsleden onderwerpen als duurzaamheid, stadsontwikkeling en huisvesting. De toegang voor alle debatten is gratis.

Theater de Veste lijkt de plek op je goed te laten informeren,
voor data en tijden zie: www.theaterdeveste.nl.