Brenda Kooy en Annette den Ouden denken graag met je mee. (Foto: PR
Brenda Kooy en Annette den Ouden denken graag met je mee. (Foto: PR Foto:

Beursvloer Delft & Midden-Delfland

Op 10 april is de beursvloer in het Huis van de stad te Delft, 17-20.30 uur. Hét netwerkevent waarop goede doelenorganisaties en ondernemers elkaar ontmoeten.

Elke deelnemer heeft hetzelfde doel: een match (afspraak) maken waar je beiden beter van wordt, zonder dat er geld aan te pas komt.

Advies of handjes
Heeft jouw organisatie advies, ruimte, vervoer of 'handen' nodig? Of weet je nog niet goed wat je op de beursvloer kunt doen? Op maandagavond 26 maart denken Brenda Kooy en Annette den Ouden graag met je mee.
Kom je bij ons langs? 19.15 uur – 20.15 uur in De Dorpshoeve te Schipluiden en 20.30 uur – 21.30 uur in Maasland, Hofsingel 18, in Singelhof. Aanmelden? Graag! Stuur een mailtje naar a.denouden@swmd.nl. Meer info over de beursvloer vind je op www.vrijwilligerswerkmiddendelfland.nl of www.delftseuitdaging.nl.

Match
Ondernemers, scholen, instellingen, stichtingen, verenigingen, zijn van harte uitgenodigd op 26 maart en op 10 april. Wat betreft een samenwerkingsafspraak (match) kun je bijvoorbeeld denken aan het volgende: een ondernemer biedt een werkplek aan iemand met een lichte beperking. De 'dagbesteding-hout' ontvangt medewerkers van dit bedrijf: ze maken een vogelhuis en leren over de doelgroep. Of: een ondernemer ontvangt een klein toneelgezelschap dat met een korte voorstelling zijn personeelsbijeenkomst opsiert. Het toneelgezelschap krijgt profileringsadvies van de communicatiemedewerker van deze ondernemer. Op de site van DU, vind je meer inspiratie. Als je deelneemt, ontvang je voorafgaand aan de beursvloer een overzicht met vraag en aanbod van de deelnemers (100).
De beursvloer maakt 'betrokken ondernemen' concreet!