Holt straks heel Delft? (Foto: PR)
Holt straks heel Delft? (Foto: PR) Foto:

Heel Delft Holt

Dijc-Bertus organiseert vanaf 6 maart een beginnerscursus hardlopen. Dijc-Bertus is een middel grote hardloopvereniging in Delft. Zij hebben ongeveer 180 leden en trainen vanuit de Kerkpolder. Voor 10 euro kunnen mensen 12 weken deelnemen aan de beginnerscursus. Het maximum aantal deelnemers is vijftig.

Loskomen van je werk en de dagelijkse beslommeringen. Je hoofd even helemaal leeg maken. Genieten van de buitenlucht en de natuur om je heen.
Hardlopen is een goed "medicijn" tegen vermoeidheidsklachten en een burn out. Je gaat er beter van slapen. Je valt er van af en het helpt om je gewicht beter in de hand te houden. Je uithoudingsvermogen verbetert. Je gaat je lekkerder in je vel voelen. Allemaal positieve effecten van een rondje hardlopen.
En DIJC Bertus, de gezelligste hardloopclub van Delft, wil je daarbij helpen.

Trainingen
Wij gaan weer een beginnerscursus starten op 6 maart. Voor het geld hoef je het niet te laten, want we vragen € 10 voor deze cursus. In een periode van 12 weken leer je 5 km hardlopen. De trainingen zijn dinsdagavond van 19.30 – 21.00 uur. Vanaf onze vaste locatie, Partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg in Delft, lopen we door het mooie Midden Delfland. Je wordt begeleid door onze zeer ervaren gediplomeerde trainers. Zij helpen je om rustig op te bouwen naar een duurloop van 5 km. Naast deze training loop je zelf nog een keer in de week.

Trimloop
Na enige weken kun je ook meedoen met de zaterdagochtendtraining. De cursus eindigt met een trimloop van 5 km op zondag 27 mei. Gun jezelf deze gezonde "boost" en geef je op via email: info@dijc-bertus.nl. Op onze website, www.dijc-bertus.nl vind je meer informatie. Maximum aantal deelnemers is 50, vol is vol.