Cynthia Paans:
Cynthia Paans: "Ik denk echt dat ik nog wel iets kan toevoegen aan Delft". (Foto: PR) Foto:

"Iedereen houdt van betaalbare luxe"

Op donderdag 1 maart kwam een droom uit voor Cynthia Paans: die dag opende ze haar eigen, gloednieuwe kapsalon aan de Van Lodensteynstraat 116: 'Hair Treatment'.

"Alle goede dingen die ik heb geleerd kan ik hier samenvatten", aldus Cynthia. De donkerharige kapster heeft de afgelopen zes jaar in verschillende salons in Rijswijk, Den Haag en Delft gewerkt. Nu is Cynthia er dus aan toe om de stap te wagen en haar eigen salon te openen waar alles samenkomt. "Ik denk echt dat ik nog wel iets kan toevoegen aan Delft". Waar is Cynthia dan anders in dan haar collega's? "Ik ben heel creatief. Bovendien denk ik dat mijn klanten erg gebaat zijn bij goed advies, en dat kan ik hen geven. En iedereen houdt wel van een beetje betaalbare luxe." Bij Cynthia zijn mannen, vrouwen en kinderen welkom.

Ladies night
"Een moderne, gezellige salon". Zo omschrijft Cynthia haar zaak. Hoe modern? "In dit vak moet je echt met je tijd mee gaan. Ik doe echt geen permanentjes meer." Eén van de vele specialiteiten die Cynthia beheerst is haren kleuren: "Daar ben ik echt heel goed in. Ik gebruik haarverf van Hipertin, een Spaans merk waar ik hele goede ervaringen mee heb. Voor de haarverzorging kies ik voor middelen van het merk Finnley's. Dat is niet alleen betaalbaar, maar ook echt goed voor het haar." Waar Cynthia ook creatief in is, is in de 'menu's' die zij aanbiedt. Daar zitten standaard menu's bij, zoals wassen, drogen en knippen of haar verven, maar ook een echte 'treatment': een massage en masker voor 15 euro. Bijzonder is ook de Ladies Night: "Kom met vier personen hier voordat je uit gaat en ik zorg dat je helemaal gestyled het uitgaansleven in kan", legt Cynthia uit. "Ladies Night kun je iedere avond boeken, maar natuurlijk kun je 's middags ook een afspraak maken." Dat is natuurlijk wel iets dat je graag met je vrienden wil delen. Doen! Want dan kom je in aanmerking voor de 'tell a friend' korting, waarbij je allebei 20 procent korting op een knipbeurt ontvangt. En zo heeft Cynthia nog meer voordelige aanbiedingen. Niet in de laatste plaats: ze neemt jouw parkeerkosten over: "Hier in de buurt is betaald parkeren. Maar als je je hier komt laten knippen, dan nemen wij de parkeerkosten voor onze rekening!" Zo heb je dus echt veel redenen om naar Cynthia te gaan. En geen smoes meer...