De laatste werkzaamheden aan de Prinsenhofgarage zijn de afgelopen dagen afgerond. (foto: ML)
De laatste werkzaamheden aan de Prinsenhofgarage zijn de afgelopen dagen afgerond. (foto: ML) Foto:

Nieuwe Prinsenhofgarage 8 maart open

Het heeft even geduurd, maar na jaren met bouwwerkzaamheden gaat op 5 maart de Prinsenhofgarage eindelijk open.

Vanaf dat moment kan er geparkeerd worden in de garage onder de gracht, die plaats biedt aan ruim 650 auto's verdeeld over twee parkeerlagen. Een mooie aanwinst voor Delft en dat gaat gevierd worden!

Officiƫle opening
Op donderdag 8 maart wordt de parkeergarage officieel geopend door wethouder Lennart Harpe samen met Annet van der Elst, de directeur van ParkerenDelft. Om 17.00 uur is er bij de ingang van de Prinsenhofgarage, Kampveldweg 3, een officiƫle opening met straattheater. Voor genodigden is er aansluitend een borrel waar geproost zal worden op het einde van de bouwwerkzaamheden en het ontstaan van een gemoderniseerd Delfts stadsgezicht.
Met de aankoop van de Prinsenhofgarage beschikt ParkerenDelft over vier parkeergarages met in totaal ruim 2000 parkeerplaatsen in het centrum van Delft. Deze garages vormen aantrekkelijke ingangen naar de Delftse binnenstad.
De Prinsenhofgarage is niet alleen belangrijk voor bezoekers en ondernemers, maar ook voor de inwoners van het gebied. Er zijn aantrekkelijke parkeerarrangementen voor bewoners van de binnenstad en de gebieden rond de garage.

Proefparkeren
Bewoners van de gebieden B en C die in het bezit zijn van een geldige parkeervergunning kunnen van 5 maart tot en met 30 april 2018 gratis proefparkeren in de Prinsenhofgarage. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwe garage! Proefparkeren kan onder de volgende voorwaarden:
U dient zich voor het proefparkeren aan te melden via het contactformulier Prinsenhofgarage
U beschikt over een geldige parkeervergunning (voor bewoners) voor gebied B of C
Proefparkeren kan alleen met het kenteken waarvoor de parkeervergunning is afgegeven.
Voor meer informatie www.parkerendelft.com.