De ideale gezinsauto van Opel.
De ideale gezinsauto van Opel. Foto:

Opel Combo Tour is onvervalste allrounder

Opel zet zijn productoffensief voort met een onvervalste allrounder. Dat is de praktische, ruime en veelzijdige Opel Combo Tour, op basis van een compleet nieuw platform.

Het is een ideale (gezins)auto door zijn veelzijdige mogelijkheden en enorme binnenruimte. Er is keuze uit een korte versie (4,40 meter) en lange versie (4,75 meter), en uit vijf en zeven zitplaatsen. De nieuwe Opel Combo Tour biedt innovatieve technologie, comfort en veiligheid.
Zaken die de veiligheid verhogen, zijn onder meer een Vermoeidheidsassistent, Achteruitrijcamera panoramisch 180°, een Head-up display en IntelliGrip. Comfort krijgt in dit segment een nieuwe dimensie, dankzij features als verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar en met leder bekleed stuurwiel. Een nieuwe optie die beschikbaar komt is Advanced Park Assist II en dit is inclusief parkeersensoren voor en achter.
Dit systeem waarschuwt de bestuurder onder meer voor obstakels rondom bij scherpe bochten met een lage snelheid. Deze vijfde generatie Opel Combo is bovendien een blikvanger, met zijn stoere en robuuste voorkomen.
De nieuwe Opel Combo Tour speelt een hoofdrol in het productoffensief van Opel. Dit is een nieuwkomer die in de smaak zal vallen bij gebruikers en gezinnen die een veelzijdige en ruime auto zoeken. Die zich onderscheidt met ultramoderne assistentiesystemen voor meer veiligheid en rijplezier. Deze auto biedt veel potentie voor de verdere groei van het merk en levert de kans om met nieuw elan door te dringen in het belangrijke bestelautosegment.

Motorhuis Delft
www.motorhuis.nl