DELFT - Voor SEP is 2018 tot op heden een mooi jaar. In vier duels werden vijf punten behaald. Dat zijn er al twee meer dan in de eerste elf wedstrijden. Wij spraken met trainer Marco Immers.

- Jullie zijn goed de winterstop uit gekomen...
"Met twee gelijke spelen tegen clubs bovenaan de ranglijst en een overwinning kun je dat zeggen. Nu is het zaak dat we dat zondag in de zespuntenwedstrijd tegen GSC Esdo voortzetten. Dat kan voor de nodige rust zorgen."

- Hoe staan jullie ervoor?
"We hebben noodgedwongen jeugd moeten inpassen en dat gaat best goed. Wat dat aangaat is de jeugd een cadeautje en daar moet je zuinig op zijn. Dat doen we ook, want ik werk nauw samen met hun trainer. Wat we zien, is dat we vooral tegen beter voetballende ploegen resultaten halen. Nu is het zaak om dat ook tegen de ploegen onder ons te doen."

- Gaat dat lukken?
"We zijn positief. We moeten de lijn van na de winterstop, op de uitglijder tegen Full Speed na, voortzetten. Er zit namelijk, ook met die jeugdspelers, genoeg kwaliteit in de groep. Zondag zullen we ons tegen de hekkensluiter moeten wapenen en niet in slaap sussen."