Afbeelding
Foto:

Welkom bij Business 2 Business!

B2B is een internationale aanduiding voor Business-to-Business: bedrijven aan bedrijven. Vaak betreft het hier bedrijven die vrijwel uitsluitend zaken doen met andere bedrijven, zoals productiebedrijven, groothandels, zakenbanken en hostingbedrijven die niet op de particuliere markt actief zijn.

Een bedrijf als Van Nobelen is bijvoorbeeld een op en tot business to business bedrijf. Een particulier zal immers niet snel een industriële machine bestellen. En dat is precies wat Van Nobelen wel doet: op basis van de behoefte van de klant machines ontwerpen, bouwen en doorontwikkelen. Specialistisch werk van hoog niveau. Dat is waar business to business bedrijven zich vaak in onderscheiden. Maar er zijn ook heel veel bedrijven die juist náást de dienstverlening aan particulieren ook zakelijk dienstverlener zijn. Dat kan soms verrassend uitpakken. Neem autobedrijven zoals Citroën en Peugeotspecialist Van Bemmelen, Autohaag Zeeuw Delft en Idenburg Car Solutions. Natuurlijk kun je daar als particulier terecht voor onderhoud aan je auto, reparaties, en voor de wasstraat maakt het ook niet uit of je nu een zakelijke leaseauto hebt of een eigen auto. Maar je kunt als bedrijf natuurlijk altijd een praatje komen maken over onderhoudscontracten voor je hele wagenpark! Een sportbedrijf als Megafitness dan, wat kan die zakelijk betekenen? Nou, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jou medewerkers een abonnement aan te bieden. Want sporten is gezond en met gezonde werknemers blijft ook je bedrijf gezond! Of stuurt u uw mensen liever naar Boulder Centre Delft Bleau voor een spannende klimervaring? Bouwbedrijf Koolschijn is ook zo'n bedrijf dat zowel op de particuliere als zakelijke markt opereert. Op haar locatie aan de Cyclotronweg leveren zij bouwmaterialen aan voornamelijk bedrijven en ZZP'ers, al zijn particulieren ook dáár welkom, en op de locatie aan de Rotterdamseweg kun je terecht voor keukens, tegels en sanitair.
Vergadering buiten de deur? Dat kan natuurlijk bij Art Centre Delft, het bekroonde vergadercentrum! Als bedrijf kun je eigenlijk niet om Optivolt heen als je wilt besparen op je energierekening. Iets waar je als ondernemer altijd blij van wordt natuurlijk! Is je energiehuishouding eenmaal geoptimaliseerd, dan is het misschien goed je lichthuishouding ook eens onder de loep te nemen. Ga naar LumoLumen, specialisten in (led) verlichting! Ben je eenmaal toch op de technische toer, loop dan gelijk eens even binnen bij Multiswitch, de bedrijfstelecomspecialist die databekabeling, bedrijfstelefonie en IP-telefonie (bellen via internet) kan leveren. Ook dat levert gegarandeerd winst op! Kom je er misschien niet uit met al die technische terminologie? De mensen van High Tech Center Delft hebben daar geen last van. Zij leiden 'future proof' werknemers op voor de high-tech industry. Door je werknemers hun talenten en kennis te laten ontwikkelen versterk je uiteindelijk ook weer je eigen bedrijf!
Business to Business. Dat betekent dat bedrijven elkaar helpen en ondersteunen. En RODI Media doet daar met deze special graag aan mee!

Afbeelding
Afbeelding