MIDI start binnnenkort met een cursus Jeu de Boules. (Foto: PR)
MIDI start binnnenkort met een cursus Jeu de Boules. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Gratis cursus Jeu de Boules bij MIDI

Durf jij uit je comfortzone te komen en wil je een leuke sociale hobby, grijp nu je kans! De Petanque vereniging MIDI in het prachtige sportpark Delftse Hout, start op 5 maart 2018 weer met een cursus Jeu de Boules lessen.

Ben je jong en houd je van spanning, of ben je wat ouder en vind je een spel spelen leuk, dan willen wij jullie de basis van het spel leren. Wij geven deze lessen op vier maandagavonden van 19.00 uur tot 21.30 uur op sportpark Brasserskade Sportring 10. (achter McDonald's) De lessen worden gegeven in een verwarmde sporthal met 16 binnenbanen. Aan deze cursus van vier avonden zijn geen kosten verbonden.

Fascinerend spel
Kijk ook eens op onze MIDI site www.midi-petanque.nl daar krijgt u een inzicht wie MIDI is: de op één na oudste petanque vereniging van Nederland.
De club werd in 1976 opgericht door een kleine groep enthousiaste spelers, die in Frankrijk met het fascinerende spel kennis hadden gemaakt. In de loop der tijd kreeg de vereniging steeds betere speelfaciliteiten en groeide uit tot ongeveer 225 leden.
Het grootste deel daarvan speelt puur voor de gezelligheid, maar er is ook een flinke groep wedstrijdspelers die de afgelopen jaren vele nationale titels naar Delft heeft gehaald. MIDI is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond, onderdeel van sportkoepel NOC*NSF.

P.s.de vrije speeldagen bij MIDI zijn: dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag middag.

Aanmelden bij:
Han Hendriks. hanhendriks@hotmail.com tel. 06-38037688
Leo kramer. Leo-hanny@ziggo.nl tel. 06-22232561