Uit water ontstaat alles. (Foto: Wikimedia Commons/Snap)
Uit water ontstaat alles. (Foto: Wikimedia Commons/Snap) Foto: PR

Open inloop op Op Hodenpijl

Schipluiden - Op zaterdag 3 februari en zaterdag 10 maart is er een Open Inloop met Remy Mosch en Acqua Universoin de pastorie van op Hodenpijl. De toegang is vrij.

Vitaal leven betekent energiek zijn. Je lekker voelen en een gezond leven leiden. Onze praktijk biedt therapie, coaching en inspiratie voor een bewust vitaal leven. Een gezonde geest in een gezond lichaam is daarvoor de bron.

Unieke combinatie
Praktijk Remy Mosch en Acqua Universo reiken samen mogelijkheden aan om gezondheidsproblemen en onbegrepen klachten op te lossen of te voorkomen. Je vindt bij ons een unieke combinatie van kennis en ervaring met reguliere, complementaire en alternatieve methoden die bijdragen aan een gezond en vitaal leven. Osteopathie en (electro-)acupunctuur vormen daarvoor de basis, aangevuld met bij jou passende behandelmethoden. Je kunt bij hen terecht met zowel fysieke, mentale als emotionele problemen of een combinatie daarvan. Het onderzoek en de behandelingen komen uit de reguliere geneeskunde. Na een diagnose stellen wij een behandelplan op. Je kunt bij ons zonder verwijzing terecht, ook voor een second-opinion. Zonodig hebben wij contact met uw huisarts en/of specialist. Bij reïntegratie en chronische ziekte bieden wij advies en coaching. Desgewenst ook voor werkgevers. Remy Mosch werkt tevens vanuit het gedachtegoed van Positieve gezondheid. Het denken vanuit mogelijkheden is daarvoor de basis. Wie gezondheid benadert vanuit het gedachtegoed van Positieve gezondheid, krijgt grip op vitaliteit en welbevinden.

Acqua Universo
Acqua Universo komt voort uit de passie voor vitaal water. Want uit water ontstaat alles. Vitaal water ondersteunt de vitaliteit en weerbaarheid van mens, plant en dier.

www.remymosch.nl.
www.acquauniverso.nl