Naar een aardgasvrij Delft

Delft - De gemeente en partners organiseren donderdag 15 februari de aftrap naar een aardgasvrij Delft.
Een aardgasvrij Delft, wat is daarvoor nodig in aanpak, gedrag, samenwerking en financiering? Op dit Delftse energiesymposium gaan ze daarom in gesprek, met professionals, partners en inwoners.
Het is de start van de Delftse energiestrategie. In 2050 moet Delft een toekomstbestendige, energieneutrale stad zijn. In 2050 komt alle energie van hernieuwbare bronnen: zon, wind, biomassa en aardwarmte (geothermie). De energievoorziening is betrouwbaar, betaalbaar, schoon. Dat is naar aanleiding van de klimaatconferentie in Parijs met elkaar afgesproken.
De gemeente Delft organiseert het symposium met Procap adviseurs en projectmanagers, gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en het Delftse adviseursbureau Stadsruim op donderdag 15 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur in Theater Bouwkunde in Delft. Inwoners, professionals kunnen zich aanmelden via www.vangasaf.nu.

Meer informatie is te vinden op www.delft.nl/gasvrij. Adres: TU Delft | Unit Sports & Culture, Building 38, Mekelweg 8-10. Bezoekers die met de auto komen kunnen navigeren op Van den Broekweg (dit is de straatnaam van het parkeerterrein) en bij aankomst het Oranje gebouw binnen gaan met de naam 'CULTURE' boven de ingang.
Bezoekers met het OV kunnen uitstappen bij bushalte Sport & Cultuur direct naast het gebouw.

Tip de redactie!

De redactie ontvangt graag uw tips en vragen. Mail naar:
redactie@delftopzondag.nl