Het team van DC-Beheer bij twee van de door RODI bestickerde bedrijfswagens.
Het team van DC-Beheer bij twee van de door RODI bestickerde bedrijfswagens. Foto:

DC-Beheer... Voelt zich thuis bij RODI!

DELFT – Bij het Delftse bedrijf DC-Beheer bv weten ze alles over brandveiligheid. De medewerkers reizen door het hele land om bedrijven en organisaties te adviseren. Ze rijden in bedrijfsvoertuigen die onlangs door RODI Sign & Print zijn bestickerd.

Het bijzondere aan DC-Beheer is dat het nauw samenwerkt met Fuego Brandpreventie. Beide Delftse bedrijven zijn zelfs in hetzelfde pand gevestigd, aan de Cyclotronweg 67. "Samen bieden we het complete pakket op het gebied van brandveiligheid", weet Peter Oord van DC-Beheer. Denk hierbij aan blusmiddelen, noodverlichting, aanleg, onderhoud en beheer van brandmeldcentrales, beheer van sprinklerinstallaties, ontruimingsplannen, brandwerende afdichtingen en nog veel meer. De twee bedrijven worden vaak ingeschakeld als een bedrijf of organisatie van de brandweer hoort dat één en ander niet in orde is op het gebied van brandveiligheid. "Voor een leek zijn dergelijke inspectierapporten vaak lastig te begrijpen", weet Peter Oord. "Wij proberen dit dan in Jip en Janneketaal uit te leggen. En als bedrijven het zien zitten, kunnen we zorgen dat ze weer aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid voldoen." Talloze bedrijven zagen zo'n samenwerking met DC-Beheer en Fuego Brandpreventie al zitten. Dus zijn de Delftse bedrijven door heel Nederland goed bezig.
RODI Sign & Print zorgde ervoor dat zich onderweg naar al die klussen verplaatsen in fraaie, professionele en duidelijk herkenbare bedrijfsvoertuigen. "RODI dacht goed mee over het ontwerp en ook de snelheid waarmee ze werkten vonden we prettig. Verder is RODI Media zh net als onze bedrijven een plek voor one-stop-shopping."
Meer weten over beide Delftse bedrijven? Kijk dan eens op de websites www.dc-beheer.nl en www.fuegobrandpreventie.nl.
Zie voor meer info over de vele mogelijkheden van RODI Media zh www.rodimedia-zh.nl.