Afbeelding
Foto:

Milon Cirkel: oplossing voor wie niet graag sport en weinig tijd heeft

DELFT - Met wat zenuwen in mijn lijf ging in naar Easy Fit Premium Delft. Toch niet weer zo'n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken?

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn reden om te willen sporten, kon ik beginnen. Ik hoefde nog niet gelijk lid te worden. Ze wilden eerst weten of ik het wel leuk ging vinden. Ik kreeg een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed moe te worden, vertelde mijn coach me.
Elke spieroefening duurt één minuut, de conditietraining slechts vier minuten. Je wisselt steeds door, dus zo verveel je je eigenlijk nooit. Aan de zuil in het midden zie je wanneer je moet stoppen. 35 Minuten later was ik flink bezweet! Ik had nog nooit zo gezweet, maar toch voelde ik me super. De tijd was omgevlogen. Voordat je een oefening beu bent moet je weer naar de volgende. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen maar ik werd ook prima geholpen door de andere klanten. De sfeer is daar echt heel losjes. Ik vreesde enkel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen. Dat viel echter reuze mee! Ik moest nu wel vier dagen wachten voor de volgende training. Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het echt merkt. Je kan ook niets verkeerd doen, dus je mag je helemaal laten gaan.
Ik wilde duidelijk afvallen, maar wel op een juiste manier. Door de Milon Cirkel verhoogde ik mijn stofwisseling en dat ging elke week beter. Na een maand was ik mooi een hele kledingmaat kwijt! Ik voelde me bovendien ook fitter, ik had minder last van mijn rug, sliep beter en leerde een heleboel leuke mensen kennen. Nu ga ik vaak zelfs twee keer per week.
Het kost me echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan. Het resultaat mag er ook zijn! Ik eet een beetje anders dan vroeger maar zeker niet minder en ook bijzonder lekker!
Meer info: https://www.easyfitpremium.be/vestiging/easy-fit-delft.