Afbeelding
Foto:

Bent u op zoek naar
een goede basisschool?

Op de Delftse Daltonschool wordt les gegeven volgens de uitgangspunten van het Daltononderwijs. Bij het Daltononderwijs staan vijf kernwaarden centraal: Verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, reflectie en effectiviteit.

De kleinschaligheid van onze groeischool en het daltonconcept bieden goede kansen voor leerlingen om zich optimaal te ontwikkelen. Naast de cognitieve ontwikkeling is er ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. We geven de individuele leerling optimale aandacht zodat er een goede aansluiting met de middelbare school en onze maatschappij mogelijk is. De school wordt niet alleen bezocht door leerlingen uit de wijk Buitenhof maar uit verschillende wijken van Delft, Den Hoorn en Den Haag.
Vanaf 1 februari 2018 starten we, vanwege de groei van onze school, een nieuwe kleutergroep. Daardoor kunnen we weer plaats bieden aan vierjarige leerlingen in kleinere groepen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school? Op woensdag 17 januari is er van 09:00 uur -12:00 uur een open dag. Leerlingen verzorgen voor u een rondleiding en vertellen over onze school. Uiteraard kunt u ook leerkrachten en de directie spreken.
Bent u niet in de gelegenheid om de open dagen te bezoeken dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze school of een kijkje te nemen op onze website.

Delftse Daltonschool
Van Rijslaan 8, Delft
Info@delftsedaltonschool.nl
www.delftsedaltonschool.nl