Afbeelding
Foto:

Veelzijdig Grotius College

Het Grotius College is een brede, openbare scholengemeenschap waar leerlingen zich volop kunnen ontwikkelen, met het accent op internationalisering. Bovendien heeft het Grotius in Delft het breedste aanbod aan leerwegen.

"Het is belangrijk dat leerlingen zich hier thuis voelen", zegt rector Andrew van den Bosch. "De sfeer op school is prettig; iedereen kan zichzelf zijn."

Breed aanbod
Het Grotius College heeft het breedste aanbod aan leerwegen van heel Delft en omstreken: van praktijkschool tot en met tweetalig gymnasium. Internationalisering is een speerpunt op deze school. Zo kunnen leerlingen de tweetalige vwo opleiding (tto) volgen en zijn er uitwisselingen met leerlingen uit het buitenland. Daarnaast is het Grotius sinds kort een Unesco-school! Hierbij is veel aandacht aan belangrijke zaken zoals milieu, duurzaamheid en wereldvrede. Sinds drie jaar is er een vrije schoolafdeling op het Grotius College. De belangstelling voor deze afdeling is groot.

Ook met vmbo!
Het vmbo is toegankelijk voor leerlingen uit Delft en verre omstreken. De leerlingen krijgen les in een ultramodern gebouw in het centrum van Delft. Deze school is gebouwd naar de laatste maatstaven van het huidige beroepsonderwijs en is zeer goed bereikbaar.
Zie voor meer informatie over het Grotius College de website www.grotiuscollege.nl.