Cursisten van de workshop schrijven in actie.
Cursisten van de workshop schrijven in actie. Foto:

De VAK start met Engelstalige cursussen

Voor het eerst biedt De VAK diverse cursussen aan in het Engels. In Delft en omstreken wonen veel anderstaligen, zij kunnen nu bij het Delftse kunstencentrum leuke en creatieve Engelstalige cursussen volgen. In januari starten de cursussen Creative writing, Film making en ZUMBA.

Naast deze Engelstalige cursussen kun je bij De VAK, het centrum voor de kunsten in Delft, ook terecht voor diverse andere korte cursussen of dagworkshops. Wil je eindelijk eens in een paar maanden leren om een creatief verhaal te schrijven, toneel te spelen, flamenco te dansen, digitaal foto's te maken, je muzikale luistervaardigheden te vergroten of meer in balans te komen met Qi Gong? Dan ben je bij De VAK aan het juiste adres.
Jong en oud kunnen dansen, bewegen, muziek maken, musical of toneel spelen en veel meer bij De VAK. Bij sommige cursussen zoals Contakids, Muziek op Schoot of Family ZUMBA doen ouders, grootouders of verzorgers zelfs gezellig mee. Kijk op www.vak-delft.nl en meld je vandaag nog aan!
Via de website www.vak-delft.nl maak je een keuze uit dit brede aanbod en schrijf je je direct in voor de cursus of muziekles naar wens. Heb je vragen? Kom dan langs bij De VAK aan de Westvest 9 in Delft, bel naar 015-8904901 of mail via info@vak-delft.nl.