Het festival toont internationale dansproducties die anders niet in Nederland te zien zijn. (foto: Marcel van Oostrom)
Het festival toont internationale dansproducties die anders niet in Nederland te zien zijn. (foto: Marcel van Oostrom) Foto: Marcel van Oostrom

Première Holland Dance Festival in Theater de Veste

DELFT – Theater de Veste is de trotse gastheer voor de landelijke première van de jubileumeditie van 'Talent On The Move', op 8 februari 2018 tijdens het Holland Dance Festival in Theater de Veste.

Jaar in jaar uit biedt Holland Dance Festival het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam – de hotspot voor eigentijdse dans – een landelijk podium. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten in de tournee van Talent On The Move. Zij nemen het publiek mee op een sprankelende dansreis in een gevarieerd programma van gerenommeerde en aankomende choreografen. Talent On The Move is van januari tot en met mei 2018 in theaters door het hele land te zien en gaat op 8 februari tijdens het Holland Dance Festival in première in Theater de Veste in Delft. De kaartverkoop voor de voorstelling is reeds gestart: tickets zijn verkrijgbaar via holland-dance.com.
De dertig toptalenten van Codarts Rotterdam zijn aanstekelijk, inspirerend en dansen ontzettend energiek. Maak tijdens het avondvullende programma Talent On The Move kennis met een kleurrijke groep dansers met de meest uiteenlopende achtergronden, hun passie en hun dromen. Deze jubileumeditie van Talent On The Move zit boordevol hoogtepunten met nieuw werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd.
De tournee doet dit keer meer steden aan dan ooit: in totaal brengt de tournee een bezoek aan 28 theaters, verspreid door heel Nederland.