Ook het team van Winters Delft is klaar voor nog een weekje winterpret.
Ook het team van Winters Delft is klaar voor nog een weekje winterpret. Foto:

Extra weekje Winters Delft

DELFT - Op de schaatsbaan van Winters Delft bij Lijm & Cultuur gaat de winterpret nog even door. De schaatsbaan blijft een week langer open dan in eerste instantie de bedoeling was.

"De afgelopen weken waren een en al ijspret op de schaatsbaan", vertelt Imre van Leeuwen van organisator iQ Events. "En we zijn erg blij met het succes van onze eerste editie op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur. De nieuwe locatie is goed aangeslagen bij de Delftenaren en bezoekers uit omliggende gebieden. De eerste twee weken zijn er vooral veel scholen langs geweest om met hun leerlingen te schaatsen. Tijdens de kerstvakantie hebben we een aantal mooie dagen gehad waarop het gezellig druk was op de schaatsbaan. We hebben de schaatsbaan, half januari, kunnen verhuren aan een Delfts bedrijf, voor een besloten evenement. Daardoor blijft het ijs een week langer liggen en kunnen we de baan dus op aangepaste openingstijden een week extra open houden."
Winters Delft is geopend tot en met zondag 14 januari, in plaats van zondag 7 januari. De baan is maandag 8 en dinsdag 9 januari open van 15.00 uur tot 21.00 uur, woensdag 10 januari van 13.00 uur tot 21.00 uur, donderdag 11 januari van 15.00 uur tot 22.00 uur. vrijdag 12 januari van 15.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 13 en zondag 14 januari van 10.00 uur tot 22.00 uur. Meer info: www.wintersdelft.nl