Maurice Schook bij de KIA Picanto, nu als Spotlight Special in de showroom. (Foto´s: ML)
Maurice Schook bij de KIA Picanto, nu als Spotlight Special in de showroom. (Foto´s: ML) Foto:

Spotlight Specials nu in de showroom bij KIA Autohaag Zeeuw

De Spotlight Specials bij KIA Autohaag Zeeuw zijn wegens succes verlengd tot 15 januari 2018! Dat is goed nieuws voor mensen die graag in een KIA willen rijden, want bij aanschaf kan de korting oplopen tot wel 4.250 euro.

Het is een heel populaire actie geweest vanuit moederbedrijf KIA. Maar bij de Delftse KIA vestiging Autohaag Zeeuw worden de Sportlight Specials nog eens aantrekkelijker. Koop je namelijk één van de KIA-voorraadmodellen bij Autohaag Zeeuw, dan wordt er nog eens 250 euro korting bovenop dit voordeel gedaan. "Het is zeker de moeite waard om in deze periode eens langs te komen", zegt vestigingsmanager Maurice Schook. "Welke auto momenteel in de spotlight staat? De KIA Picanto bijvoorbeeld. Die is nu vanaf 11.715 euro te koop!"


Fris en nieuw
Net uitgebracht door KIA is de Stonic, die wonderwel ook gewoon onder de Spotlight Specials valt. De vanafprijs voor deze nieuweling is 17.745 euro! De naam Stonic combineert de begrippen ´Speedy´ en ´Tonic´: zeer wendbaar en iets fris nieuws in het cross-over segment. Het design, de vormen en de functionaliteit zijn geïnspireerd op de grotere SUV's KIA. U herkent de nieuwe Stonic direct aan de stoere 'tiger-nose' grille. Hierdoor is de nieuwe crossover direct herkenbaar als een èchte Kia. Daarnaast is de Kia Stonic tot in detail te personaliseren. Zo is het two-tone dak leverbaar in vijf verschillende kleuren. Samen met het exterieurkleurenpalet zijn er maar liefst twintig verschillende kleurencombinaties mogelijk. Voorzien van veel slimme technologieën en handige oplossingen voor meer ruimte èn comfort. "En het voordeel geldt bijvoorbeeld ook voor de KIA Cee´d", zegt Schook. "Met een actie-vanafprijs van 18.495 euro! Niet alleen voor de particulieren, maar ook voor de zakelijke rijder interessant."


Auto met lef
De KIA Cee´d heeft niet lang geleden een heel nieuwe uitvoering gekregen. KIA heeft het model hernieuwd geïntroduceerd als een auto met lef. Met een goede materiaalkeuze en uitstekende afwerkingskwaliteit. Iets waarmee hij zijn voorganger ruimschoots overtreft. Het glazen panoramisch dakraam zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel in deze compacte vijfdeurs hatchback. "Ook voor de zakelijke rijder interessant met 22 procent bijtelling."


Private lease
En dan wil Maurice Schook de aantrekkelijkheid van private lease nog maar eens benadrukken. "Private lease is echt booming", zegt Schook. "Al vanaf 189 euro per maand, een all-in prijs, kan je KIA rijden. Hierbij zijn dus ook de verzekering en wegenbelasting inbegrepen, je hoeft alleen maar te tanken."


KIA Autohaag Zeeuw
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.autohaagzeeuw.nl/vestigingen/kia-delft