Willie en Maarten, maar ook Joke, Nadine, Brie, Lucia, Hannah en Alfred staan in 2018 weer voor u klaar voor een praatje en om uw zicht op de wereld te verbeteren.
Willie en Maarten, maar ook Joke, Nadine, Brie, Lucia, Hannah en Alfred staan in 2018 weer voor u klaar voor een praatje en om uw zicht op de wereld te verbeteren. Foto:

Gaat het om een heldere blik of een terugblik?
Je bent altijd welkom bij Trompper Optiek!

Dus door te laten weten waar je voor staat én de deur van de keuken een beetje op een kier te zetten, kan je nèt die informatie geven die leuk, interessant óf onderhoudend is! Eenvoudig als het lijkt, zo moeilijk is het om dat onder woorden te brengen, maar we hebben toch een poging gewaagd.

We schakelen even over, terug naar 2017, waarin Esther 'van ons' bij ons afscheid nam en Joke bij ons binnenliep én bleef! Nadine haar scriptie gepubliceerd zag worden en Brie haar dochter 16! Hannah Paaseiland bezoekt en de poes van Alfred de kater van de buurman zag vertrekken. Lucia na haar werk blij op de fiets stapte …in regenpak! Willie op haar verjaardag door 500 kerstmannen werd toegezongen en Maarten twee rondjes rond de kerk volbracht verkleed als Santa! We zijn zo terug na de reclame….

Maarten: "Blij dat ik ben dat ik niet constant een 'pitch' hoef te geven over wát we doen als optiekzaak én hoe. Dat is in de loop van ons 100-jarig bestaan wel duidelijk geworden voor iedereen. Maar er is meer! Het zijn niet alleen het plaatje, de merken of de vergoedingen die de keuzes bepalen, maar steeds meer de band die je hebt met de klant; de specifieke informatie die je kan geven. Het inzicht dat het geeft in je eigen kijksituatie of nèt die nuance die een bril beter doet staan. Samen een oplossing zoeken, testen én vinden! Kortom, een mooi vak! Om over onze kleurrijke collectie nog maar te zwijgen…

Willie: "Je begrijpt dat als ik Maarten z'n gang laat gaan de andere helft van deze pagina óók gevuld zou zijn! Het is een lieverd, hóór, die man van mij, maar soms draaft hij wat door! Wat hij nu wel even vergeet is dat wij allemaal een grote voorliefde hebben voor onze stad Delft! Met mooie evenementen in het verschiet, zoals bijvoorbeeld op Hemelvaartsdag 10 mei a.s. (En dan nu de reclame:) De Trompper Optiek Golden Tenloop!"

Terug naar de studio: "Tot volgende week zaterdag de 13e januari houdt Trompper Optiek een uitverkoop. Kom dat bekijken in de winkel op de Burgwal! Met een nieuwe blik in de spiegel kijken naar een mooie bril! Wij heten je van harte welkom!"

Maarten: "Ik mis de eindtune! Ta-tadela-ta!"
Willie: "En nou is het klaar, Maart!"