Enrico Brehm:
Enrico Brehm: "Bij onze sportschool kun je je op je gemak voelen." (Foto: EvE) Foto: Esdor van Elten

"We zijn een sportschool met een veilige, ongedwongen sfeer"

Veel mensen starten het nieuwe jaar met goede voornemens. U ook? Maak er dan dit jaar echt werk van en zie resultaat!

2018 Is het jaar om eindelijk die paar kilo af te vallen, uw conditie te verbeteren, fitter te worden of sterkere spieren te kweken. "Dan ben je hier aan het goede adres", zegt Enrico Brehm van Vital Fitness. "Bij ons kun je niet alleen aan je goede voornemens werken, wij helpen u er ook graag bij."

Sinds Enrico begin 2017 de sportschool aan de Beethovenlaan 230 overnam heeft hij met genoegen gezien hoe vele Delftenaren, met name uit Buitenhof en Tanthof, de weg naar Vital Fitness hebben gevonden. "We zien vooral een toename van vrouwen", benadrukt hij. "En dat beschouw ik als een groot compliment. Het betekent namelijk dat wij er hier in slagen een vertrouwde, veilige omgeving te bieden om te sporten. Bij onze sportschool kun je je op je gemak voelen. We zijn geen glamour bodybuilding sportschool, maar bieden plek voor iedereen. Ook ouderen kunnen hier bijvoorbeeld perfect sporten."
Vital Fitness biedt alle faciliteiten die je van een moderne sportschool mag verwachten. "We hebben een cardiogedeelte en krachtapparatuur. Je kunt hier trainen met losse gewichten of bezig zijn in onze functionele ruimte. Of je nu net begint of een gevorderde sporter bent, wij staan voor je klaar. Beginners helpen we graag met het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en natuurlijk leggen we ook alle oefeningen goed en deskundig uit." De ondersteuning van de trainers kan desgewenst ook uitgebreid worden met voedingsadvies: "Bij onze voedingsdeskundige kun je een cursus volgen: in vijf weken afvallen en meer energie. De eerste groep met vijf deelnemers heeft de cursus net afgerond en de effecten zijn geweldig: één van de deelnemers is zelfs acht kilo kwijtgeraakt." Het geheim van dit succes zit volgens Enrico in het feit dat het niet hier om het zoveelste dieet gaat, maar om "gedegen voedingsadvies dat gericht is op het veranderen van je leefstijl. En dat werkt!" Dus dit jaar eens ècht werk maken van je goede voornemens? Loop dan eens binnen bij Vital Fitness. De eerste proefles is altijd gratis en er is altijd een abonnement dat bij jou past. Honderden Delftenaren gingen je voor!