Het team van Fysiotherapie Voorhof staat ook in 2018 voor u klaar! (Foto: PR)
Het team van Fysiotherapie Voorhof staat ook in 2018 voor u klaar! (Foto: PR) Foto:

Fysiotherapie Voorhof is in 2018 meer open buiten kantoortijden

De therapeuten van Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10D zijn laagdrempelig, gastvrij en nemen de tijd voor je. In 2018 wordt de service, die toch al goed is, nog iets uitgebreid.

Per 1 januari wordt Pamela in 't Veld, die al enige jaren deel uitmaakt van het team van Fysiotherapie Voorhof, mede-eigenaar van de praktijk. "Een goede stap voor de toekomstbestendigheid van onze praktijk", vindt Wendy Lamet. Het is vooral een formele stap, dus veel gaan de cliënten van de praktijk daar niet van merken. "Ze gaat ook meer uren werken", voegt Wendy's collega Katja Baak er aan toe. "En dat betekent dat we nu een extra avond open kunnen zijn." Het is al langere tijd mogelijk om op dinsdagavond af te spreken, maar vanaf januari komt ook de maandagavond erbij. "Bovendien begint Pamela altijd vroeg", aldus Katja. "Op woensdag en vrijdag kun je vanaf 7.00 uur afspreken. Daarmee kunnen we in 2018 dus meer mogelijkheden buiten kantoortijd bieden en we hebben gemerkt dat onze cliënten dat zeer waarderen. En Pamela wordt door het team en ook door de cliënten gewaardeerd, niet alleen om haar kundigheid, maar ook haar vrolijkheid en vriendelijkheid"

Ontspannen sfeer
Het complete team van Fysiotherapie Voorhof bestaat uit Wendy Lamet, Katja Baak, Hanneke Smit en Pamela In 't Veld. . De vier dames bieden met elkaar een breed scala aan behandelingen. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij namelijk ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, oefentherapie en opbouw naar sport bij sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblematiek (voor vrouwen én mannen) en steun- en sportkousen aanmeten. Ook is Fysiotherapie Voorhof aangesloten bij het ParkinsonNet, een netwerk waarin gespecialiseerde mensen zorg verlenen aan Parkinsonpatiënten. Zo is er twee keer per week een speciale oefengroep voor patiënten met dit ziektebeeld. "Behalve met onze specialisaties onderscheiden wij ons vooral in aandacht en sfeer", aldus Wendy. We nemen echt de tijd voor onze cliënten. We creëren een ontspannen sfeer, want dat is ook goed voor de behandeling."
Een laatste tip van het team van Fysiotherapie Voorhof: "Kijk goed naar de vergoeding Fysiotherapie voor 2018 en met name hoe veel fysiotherapiebehandelingen in uw aanvullende zorgverzekeringspakket vergoed worden.
Meer informatie? www.fysiotherapievoorhof.nl of tel. 015-2564038.