Kindje Wiegen

DELFT - Op Tweede Kerstdag vindt van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Franciscus en Clarakerk in de Raamstraat het traditionele Kindje Wiegen plaats, een gezellig samenzijn voor jong en oud rond de kerststal.

Het kerstverhaal wordt verteld en er worden samen bekende kerstliedjes gezongen. Kinderen mogen zich verkleden als Maria, Jozef, herders ,koningen of een andere figuur binnen het kerstverhaal. Kinderen die het leuk vinden mogen hun instrument mee nemen of een kerstgedichtje dat ze voor willen lezen.
Tevens is er een kerststallententoonstelling, de kerststallen uit binnen- en buitenland zijn te bewonderen op de volgende middagen: 22 december, 23 december, 26 december, 29 december, 30 december en 1 januari. De kerk is dan open van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Top 2000 eindejaarsfeest

DELFT - Zaterdag 29 december staat in Café De Tobbe aan de Buitenwatersloot een bijzondere avond gepland. 'Jumpin' Jack Steijger heeft een aantal topmuzikanten bijeengebracht. Terug naar de hoogtijdagen van de popmuziek met liedjes van The Doors, Dire Straits, Eric Clapton, CCR, Steve Miller en The Rolling Stones, die in een vette 'liveshow' worden neergezet! Ook 'Elvis' is aanwezig. De Top 2000 DJ draait heerlijke ouwe soul en danceclassics op de swingende afterparty! Entree: gratis. Vol = Vol!