Stuur je leukste kerstfoto op!

DELFT - Kerstmis: feest van verbroedering en verdraagzaamheid. Een feest waarbij we graag elkaars gezelschap zoeken en waarbij we dingen delen met elkaar. Waar eten jullie op 1e Kerstdag? En op 2e Kerstdag? Of staat er op Kerstavond een leuke spelletjesavond met de hele familie gepland? Zit de hele familie rond de kerstboom uit het 'vuistje' te eten of is de tafel chique gedekt? Staat er een 'foute kersttrui-avond' op de agenda? Laat u uw buren delen in de feestvreugde? Laat het ons weten middels een mooie sfeerfoto. Stuur uw 'eigen' Kerstmisbelevenis-foto op naar: redactie@delftopzondag.nl Let op: het moet wel snel, uiterlijk 27 december moeten de foto's binnen zijn. Onder de inzenders verloten we een leuk prijsje!

Oliebollencross

DELFT - Op zondag 30 december zal er weer een Oliebollencross plaats vinden, georganiseerd door AV De Koplopers. De start is gesitueerd aan de Hoflaan.
Inschrijven vanaf 10.00 uur in de kantine van vv Wippolder (sportpark Pauwmolen).
De jeugdcross van 2,3 km start om 10.45 uur, de recreantencross van 4,6 km start om 10.45 uur. De wedstrijdcross van maar liefst 9,2 km lang start om 11.15 uur. Na afloop is er voor iedereen natuurlijk een overheerlijke oliebol! Informatie bij Hans Verbeek : 015-2140539.

Voor info- en uitslagen:
www.dekoplopers.nl en/of
www.uitslagen.nl