Bij aankoop van 2 M-line matrassen ontvangt u nu een boxspring gratis
Bij aankoop van 2 M-line matrassen ontvangt u nu een boxspring gratis Foto:

Jubileumaanbieding Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort bestaat 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de boxspringspecialist een unieke aanbieding: bij aankoop van 2 M-Line matrassen ontvangt u een gratis boxspring. Snel naar Leeuwenstein 23 dus!

Dutch Dream biedt naast een ruime collectie boxsprings en matrassen van diverse topmerken ook prachtige slaapproducten van het eigen merk Dutch Sleep. Marcel Haze, adviseur bij Dutch Dream Slaapcomfort in Delft: "Alle Dutch Sleepproducten worden in onze eigen fabriek in Ter Aar gemaakt. Daardoor zijn levertijden kort. We kunnen matrassen en boxsprings in iedere gewenste maat en kleur maken. Bovendien bieden we een unieke fotoservice, waarbij klanten via foto's en filmpjes het productieproces van hun boxspring kunnen volgen. Klanten die dat willen kunnen zelfs, op afspraak, een kijkje nemen in de fabriek." De matrassen en boxsprings van Dutch Sleep zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen uit Europese landen, waardoor u nooit aan producten wordt blootgesteld die wegens containervervoer of wetgeving ingespoten zijn met bijvoorbeeld pesticiden.

Omdat Dutch Dream Slaapcomfort uw nachtrust belangrijk vindt, nemen de adviseurs in de winkel uitgebreid de tijd voor een persoonlijk advies. "In iedere beddenzaak kun je uitproberen hoe een matras ligt", aldus Haze. "Er is echter een groot verschil tussen lekker liggen en een correcte houding. Bij ons krijgt de klant advies op maat. Wij kijken welke matras de juiste ondersteuning biedt en het meest geschikt is bij bepaalde gezondheidsklachten." Samen met de adviseurs van Dutch Dream stelt u een uitmuntende combinatie van boxspring en matras samen die bij u past en ervoor zorgt dat u goed ontspant en volledig tot rust komt. Wilt u gebruik maken van de jubileumaanbieding? Kijk op dutchdreamslapen.nl voor de ruime openingstijden.