Repair Café Nootdorp jubileert

NOOTDORP - Zaterdag 15 december, van 10.00 uur - 12.00 uur, is er weer een Repair Café in het gebouw van het Kindcentrum De Regenboog aan de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp.

U bent welkom met spullen die kapot zijn zoals cd-spelers, lampen, stofzuigers, videorecorders, enz. Maar ook met kleding waar iets aan moet gebeuren; een knoop aanzetten, een uitgescheurde broek... Onze naaisters draaien daar hun hand niet voor om. En wat dacht u van fietsen? Voor kleine mankementen bent u welkom. Te ingewikkeld? Dan verwijzen we u door naar de fietsenmaker. Neem uw defecte apparaten gewoon mee naar het Repair Café. Soms is het maar een kleinigheidje. Genietend van een bak koffie of thee verhelpt u samen met onze vrijwilligers het probleem. Weggooien is zonde!
Vijf jaar lang hebben we apparaten gered van de vuilnishoop. We proberen op deze manier geld en grondstoffen te besparen en het milieu te ontlasten. En we gaan hiermee door! In deze tijden wordt het steeds belangrijker om op een meer duurzame manier om te gaan met onze leefomgeving. Kom gerust langs met defecte apparaten voordat u een nieuwe koopt. Is het echt niet meer te repareren dan kan dat altijd nog.
Komende Repair Café's: Zaterdag 19 januari, van 10.00 - 12.00 uur. Zaterdag 16 februari, van 10.00 - 12.00 uur. Andere Repair Café's in de buurt: Pijnacker Noord: Elke eerste zaterdag van de maand, van 09.30 tot 12.00 uur. Delft: Elke eerste zaterdag van de maand, van 11.00-15.00 uur.