Kerststallentocht

SCHIPLUIDEN - Na het succes en het enthousiasme van verleden jaar wederom een Kerststallentocht in Schipluiden.

Parochianen in Schipluiden stellen hun huis open om hun plus minus 200 kerststallen te laten zien en er over te vertellen. De organisatie stelt aan de hand van opgegeven adressen een route vast die gefietst, dan wel gelopen kan worden. Na afloop heerlijke warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk) of een glaasje Glühwein! Datum: zondag 30 december. Tijd: 14.00 uur -16.30 uur. Locatie: start en einde in de Schelp B.M. singel 29 te Schipluiden (naast de St. Jacobuskerk). Kosten: vrijwillige bijdrage na afloop. Aanmelden via e-mail: geestverruimend@rkdelft.nl of bellen met 015-2126170.

Kerstconcert Bach

SCHIPLUIDEN - Op zondagmiddag 23 december wordt in Schipluiden in de St. Jacobuskerk aan de Burgemeester Musquetiersingel een uitvoering van het Weihnachts Oratorium van Johann Sebastian Bach, de delen 1, 2 en 3, gegeven.

De uitvoerende is het Vocaal- en Instrumentaal ensemble Vox Delflandiae. Solisten zijn: Annemieke Rademaker - sopraan, Annemarie Verburgh - alt, Ard Verkerke - tenor en Maarten van Manen - bas. Dirigent van dienst is Koos van Beurden. Aanvang: 16.00 uur. Na afloop van het concert wordt een glaasje Glühwein geschonken. Zie ook: www.voxdelflandiae.nl