Kerstfeest kinderboerderij Tanthof

DELFT - Wie zich even helemaal in kerstsferen wil begeven moet absoluut een kijkje nemen op Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof.

Op zondag 23 december tussen 16.00 uur en 20.00 uur organiseren zij een sfeervol kerstevenement. Op het terrein van de kinderboerderij kun je heerlijk plaatsnemen bij de vuurplaats waar je kunt luisteren naar een verhaal en heerlijke marshmallows kunt roosteren. Als je de lichtjes volgt kom je, via onze herders, terecht in de levende kerststal waar Maria, Jozef en kindje Jezus in de stal zitten. Ook kan er weer geknutseld worden; je kunt uiltjes maken van dennenappels en iets moois maken voor in de kerstboom. Wat dit evenement helemaal uniek maakt is de mogelijkheid om een ritje te maken op de aanwezige kameel!
Het hele evenement wordt aangekleed met lichtjes, gezellige kerstmuziek en er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes te koop! Kortom, een prachtig evenement om nét voor de kerstdagen samen met uw familie alvast heerlijk in de kerstsfeer te komen!
De entree bedraagt slechts 1 euro per persoon. Alleen voor de kameelritjes wordt nog een aparte bijdrage gevraagd van 2 euro per persoon. Voor meer informatie, of als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen, kan je kijken op www.kinderboerderijtanthof.nl of op onze Facebookpagina: facebook.nl/kinderboerderijenwaterspeeltuintanthof