Afbeelding
Foto:

Willem van Oranje: ouderwets goede nieuwe kaart

Grand Café Willem van Oranje is een gezellige horecagelegenheid op het historische marktplein van Delft. Je kunt er zeven dagen neerstrijken voor een kop koffie, een drankje, een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Recent is de menukaart aangepast. Gasten kunnen kiezen uit een twee gangen keuzemenu voor 16 euro 50 of een drie gangen keuzemenu voor 19 euro 75. Op de kaart prijken gerechtjes om van te watertanden. Hierop staan onder meer voorgerechten als carpaccio met basilicummayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, gamba's in knoflookolie, peterselie en ciabatta of een proeverijtje van vier kleine hapjes. Hoofdgerechten als in de pan gebakken biefstuk van waards rund met roomsaus of pepersaus, op de huid gebakken sliptong met witte wijssaus of citroen-kappertjessaus of langzaam gegaarde beenham met honingmosterdsaus. Ook de nagerechten zijn niet mis: stoofpeer met amandelspijs en pistache-ijs, warme apfelstrudel met kaneelijs of – voor wie niet kan kiezen - een granddessert.
Benieuwd? Kom langs en geniet in een sfeervolle ambiance van al het moois en lekkers dat Willem van Oranje te bieden heeft.

Afbeelding