Afbeelding
Foto:

´Never a dull moment´ tijdens Blue Sunday Delft

Elke zondag is het in de Delftse binnenstad tijdens Blue Sunday Delft weer een klein beetje feest.


Winkels in de Delftse binnenstad zijn al jaren ook op zondag 'gewoon' geopend. Een groep winkeliers besloot daar twee jaar geleden een schepje bovenop te doen. Hoe? Door juist op die zondag nog meer beleving te brengen. Kijk daarom op een zondag in Delft niet gek op als je in een kledingwinkel muzikanten aantreft, in een cadeauwinkel wat lekkers krijgt of plots op een modeshow stuit.
Eén keer per maand is één centraal thema. Zo stond Blue Sunday eens in het teken van kinderen, mode, cultuur of waren er allerlei activiteiten op de Delftse bruggen, tijdens de Blue Sunday bruggenparade (foto).

Wintershopping Night
Binnenkort zijn er weer twee speciale Blue Sunday edities. Te beginnen met de Winter Shopping Night, op vrijdag 15 december. Winkeliers in de binnenstad openen dan zoals gebruikelijk om 10.00 uur hun deuren. minder gebruikelijk is dat veel van hen vervolgens pas om 23.00 uur (!) sluiten. Iedereen heeft dan dus alle gelegenheid om heerlijk rustig te shoppen. In veel winkels zijn dan bovendien leuke activiteiten. Anderen trakteren hun klanten op kortingen die steeds hoger worden naarmate het later op de avond wordt.

Blue Christmas Day
Heb je vrijdag 15 december geen gaatje in je agenda om deze ultieme shopbeleving te beleven? Niet getreurd. Ook op zondag 17 december, de laatste zondag voor Kerst, bruist het in Delft van de activiteiten. Dan is het Blue Christmas Day. Dat betekent shop till you drop in prachtig versierde winkels, met ook nu weer een keur aan verschillende bijzonderheden die hier omheen worden georganiseerd. Nog wat cadeaus nodig voor onder de boom? Of nog een leuke outfit scoren waarmee je met Kerst voor de dag kan komen? Kom naar Blue Sunday. En laat je tijdens die zintuig prikkelende ervaring verrassen door wat Delft te bieden heeft.
Volg Blue Sunday op Facebook en Instagram via Blue Sunday Delft.