Afbeelding
Foto:

Bij Moeke is het altijd feest

Moeke geeft haar gasten graag het gevoel van thuiskomen. Medewerkers zorgen ervoor dat zij niks tekort komen en staan altijd klaar met suggesties.

Moeke is er voor iedereen, is laagdrempelig en toegankelijk. En dat op elk moment van de dag. Want of je nu komt voor een kopje koffie, lunch, diner of een borrel: Moeke staat altijd voor je klaar. Oprechte, ongedwongen aandacht en eerlijke gerechten en producten.
Bij de borrel staan de nootjes altijd klaar en tijdens de borrel op vrijdag, gaan de bitterballen rond. Bijna net zoals thuis.
Moeke heeft haar wekelijkse acties. Zo kun je op maandag onbeperkt genieten van mosselen voor 14 euro 50. Op dinsdag zijn alle burgers 12 euro 50 en op woensdag maakt ze van je normale salade gratis een hoofdgerecht salade met friet of brood. In september komt de befaamde Bier & BBQ naar Delft. Moeke zorgt die avond voor alles rondom vlees, vis en bier!
Benieuwd? Kom gerust langs en geniet bij Moeke in een sfeervolle setting of buiten op het prachtige terras. Bij Moeke is het altijd feest. Wie houdt daar nou niet van?
Meer weten? Kom gerust eens langs bij Moeke op de Beestenmarkt in Delft of kijk op www.moeke.nl.