Afbeelding
Foto:

Sonny en Marissa van der Ven:
perfect stralend middelpunt op eigen bruiloft

Het was in de zomer van 2016 dat Sonny zijn Marissa bij zonsondergang op het strand van de Turkse badplaats Kusadasi ten huwelijk vroeg.

Met succes. Zaterdag 17 november was de bruiloft. De ceremonie was in De Brasserij, waar de oom van Marissa de huwelijksvoltrekking deed. Thema was 'a twist a sparkle'. Omringd door een glinsterend gezelschap was het bruidspaar die dag toch echt het meest stralende middelpunt. Na een openingsdans op het nummer Perfect van Ed Sheeran kon een mooi feest losbarsten. De Drumgabbers, de muziekgroep waar Sonny lid van is, verhoogden de feestvreugde nog eens met hun vrolijke noten. En zo werd het een geweldig feest dat de aanwezigen niet gauw meer zullen vergeten.
Sonny (31) en Marissa (27) van der Ven leerden elkaar in 2013 kennen. Al snel, in 2014, gingen ze samenwonen. Sonny is geboren in Delft en werkt tegenwoordig als metaalbewerker in Montfoort. Trompet spelen is al jaren zijn grote hobby. Als kind deed hij dat bij Drumguards Delft, tegenwoordig bij de De Drumgabbers. Samen maken ze menig feestje tot een succes. Marissa is geboren in Puttershoek. Sinds kort ze werkt ze als hoofdagente in de regio Rotterdam.