De hagelwitte 2018-versie van de Subaru XV.
De hagelwitte 2018-versie van de Subaru XV. Foto:

Stoere Subaru XV compleet in het nieuw

REGIO – Subaru heeft onlangs zijn stoere XV in het nieuw gestoken en de prijzen van deze nieuwe uitvoering bekend gemaakt.

Optisch onderging de XV een voorzichtige evolutie. Het leveringsprogramma van de nieuwe XV is simpel qua motorisering, uitvoeringen en allerhande opties. Twee benzinekrachtbronnen, allebei gekoppeld aan een CVT-automaat.
De Japanners hebben met de 1.6 liter boxer-viercilinder met 114 pk het basismodel. Met een prijs van 29.995 euro in de uitvoering Pure. Deze basisuitvoering is al voorzien van onder andere, en dat is niet mis te verstaan, 17-inch lichtmetalen velgen, een automatische airco, Apple Car Play en Android Auto, automatisch inschakelende koplampen met lichtsensor, Bluetooth met stuurwielbediening, adaptieve cruise control, DAB+ digitale radio, ruitenwisserontdooisysteem, spraakherkenning voor audio en telefonie, Subaru EyeSight rijassistent en aanrijdingpreventie en het Starlink-infotainmentsysteem met 6,5 inch scherm. Ook 4x4-aandrijving is als vanzelfsprekend van de partij. Kortom, een al zeer complete auto.
De hierop volgende uitvoeringen zijn de Comfort en Premium. De eerste uitvoering is de Comfort en die heeft een prijs van 33.695 euro. Terwijl de Premium, het meest luxe model, voor 36.095 euro de uwe wordt.
Het absolute topmodel is de Subaru XV 2.0 Premium CVT. Deze 156 pk sterke motor is zelfs niet in een andere uitvoering beschikbaar. Voor het aardige prijsje van 38.895 euro is de koper van alle Subaru-gemakken voorzien. En dan rijd je er echt pas stoer bij.


Autobedrijf Harteveld
www.autobedrijfharteveld.nl