Kerstavond bij het Apostolisch Genootschap

Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft kerstavond een eigen gezicht. De kerstwijding heeft dit jaar als thema 'Kiezen voor vrede'. Gedurende een uur gaan verhalenvertellers, muziek en zang in op het belang van het kiezen voor vrede. Iedereen is van harte welkom aan de Van Adrichemstraat 277 in Delft. Aanvang is 19.00 uur.

Kerstroute Tanthof

Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar is op zaterdag 16 december een speurtocht. Deelnemers gaan op zoek naar het Licht en ontmoeten onderweg allerlei figuren uit het Kerstverhaal. Er is een 'engelenkoor' en de tocht eindigt bij de herberg 'waar iedereen welkom is': Het Boek aan de Sandinoweg 151. De start is om 18.00 uur bij wijkcentrum De Hofstee aan de Sandinoweg 149. Meer info en aanmelden: www.facebook.nl/kerstroutetanthof.

Jessehof open
tijdens Kerst

In december wordt de donkere stad uitbundig verlicht. Maar dit geeft niet iedereen een feestelijk gevoel. Voor veel mensen zijn deze dagen juist stil en donker. Daarom is de Jessehof aan de Burgwal ook open tijdens de kerstdagen. Op maandag 25 december van 11.00 uur tot 13.00 uur en tweede Kerstdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Dan zal er ook een gezamenlijke lunch zijn.