Afbeelding
Foto:

Twee koren geven
één kerstconcert

Het Nootdorpse vrouwenkoor Sounds of Joy geeft zondag 10 december samen met het Pijnackers Mannenkoor een kerstconcert. Dit begint om 14.30 uur in het Parochiehuis van de RK H. Bartholomeuskerk aan de Veenweg in Nootdorp.

De koren zingen samen en apart een aantal bekende en minder bekende kerstnummers, variƫrend van klassiek tot swingend. Het programma wordt extra opgeluisterd met een intermezzo van het Residentie Brasskwintet.

Tweede keer
Het is voor de tweede tweede keer dat Sounds of Joy en het Pijnackers Mannenkoor samen een kerstconcert verzorgen. Vorig jaar was er een succesvol gezamenlijk optreden in de Ontmoetingskerk in Pijnacker. Zowel het mannen- als het vrouwenkoor hebben de afgelopen weken onder leiding van dirigenten Hugo de Koning en David van de Braak hun kerstnummers intensief gerepeteerd. De rest van het jaar zingen zij een breed repertoire, van klassieke muziek en religieuze muziek tot musical en pop. Voor beide koren geldt: nieuwe leden zijn altijd welkom.

Kaartverkoop
Kaartjes voor het kerstconcert van 10 december zijn te koop via de leden van beide koren, bij cadeaushop Marian de Visser in de Parade Nootdorp, sigarenmagazijn 't Moortje in Pijnacker en aan de zaal. Een kaartje kost 7 euro 50 euro, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree. De zaal is open vanaf 14.00 uur; het concert begint om 14.30 uur.
Meer informatie: www.soundsofjoy.nl en www.pijnackersmannenkoor.nl.